مدیرامور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت:تولید قارچ خوراکی در استان از سال ۱۳۷۸ آغاز و اولین واحد قارچ خوراکی فعالیت خود را در شهرستان دزفول آغاز کرده است.
محمد حسنی نسب میگويد: در طی ۲۳ سال تعداد واحدهای فعال قارچ از یک واحد صنعتی به ۳۵ واحد شامل ۹ واحد صنعتی و مجهز و ۲۶ واحد خانگی و تعداد سالنهای احداث شده فعال از ۳۴ سالن به یکصد و ۱۸ سالن فعال با ظرفیت تولیدات ۱۲۰ تن به ۷ هزار ۵۴۵ تن رسیده است.
به گفته او سطح زیر کشت قارچ خوراکی استان در سال ۱۴۰۰ رتبه هفتم را در کشور به خود اختصاص داده است و پیش بینی میشود در سال جاری با راهاندازی، تکمیل ظرفیت و افزایش عملکرد میزان تولید قارچ با ۱۰ درصد افزایش به ۸ هزار و ۳۰۰ تن برسد.
مدیرامور باغبانی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: مصرف روزانه قارچ در ایران بیش از ۱/۸ کیلوگرم است درصورتیکه سرانه مصرف قارچ در دنیا ۴ کیلوگرم است.
حسنی نسب گفت: یک واحد تولید کمپوست به ظرفیت اسمی ۵۰ هزار تن در سال است که بیش از از ۳۵ هزار تن کمپوست تولید و علاوه بر تامین کمپوست مورد نیاز واحدهای قارچ خوراکی استان، مازاد آن به سایر استانها نیز ارسال میشود.