ماه زرافشون رفیعی سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: یک ساندویچی که با دریافت سه بار اخطاریه بهداشتی همچنان موازین بهداشتی را رعایت نمیکرد با طی مراحل قانونی پلمب شد.
او گفت: بازدید از صنوف عرضه مواد غذایی که بهعنوان صنفهای حساس شناخته میشوند، بهصورت سرزده و مستمر انجام میشود که تا پایان آبان ماه سال جاری ۱۵۳ بازدید از این صنوف صورت گرفته است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان با اشاره به شرایط نگهداری مواد غذایی و نحوه عرضه آن به مردم در ساندویچیها بیان کرد که شرایط و محل نگهداری مواد غذایی ارتباط مستقیمی در سلامت ماده غذایی دارد که متأسفانه بعضی از این مراکز با رعایت نکردن این اصول و نگهداری مواد غذایی در دمای نامناسب، احتمال فسادپذیری مواد غذایی را بالا و سلامت مردم را به خطر میاندازند.
رفیعی سلامت مردم را خط قرمز شبکه بهداشت و درمان تنگستان خواند و گفت: بههیچعنوان منافع شخصی افراد را به منافع عمومی ترجیح نخواهیم داد و عکسالعمل بهداشت و درمان در مواجهه با این موارد قاطع و مبتنی بر قانون خواهد بود.
او درخواست از مردم جهت تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، تصریح کرد: عدم رعایت بهداشت محیط و بهداشت فردی، عدم دریافت کارت تندرستی که با سلامت شخص ارتباط مستقیم دارد و عدم نگهداری مواد غذائی در شرایط مناسب، از جمله تخلفات این واحد صنفی بوده است.