فرید خلیلی مدیر مرکز خدمات سرمایهگذاری استان نبود یک اطلس سرمایهگذاری جامع را از خلاءهای مهم کرمانشاه برشمرد و گفت : در همین راستا از مدتها قبل تدوین نقشه راه سرمایهگذاری استان را پیگیری کردیم.
وی ادامه داد: هم اکنون این نقشه راه با محوریت سازمان برنامه و بودجه و سازمان نقشهبرداری کشور و اداره کل اقتصاد و دارایی استان در حال تدوین و نهایی شدن است.
معاون اقتصادی اداره کل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه افزود:دستگاههای دیگر که خصوصا در زمینه صدور مجوز و فراهم کردن زیرساختها برای سرمایهگذاران فعالیت دارند نیز در تدوین این نقشه راه مشارکت میکنند و لازم است اطلاعات مورد نیاز را در سامانهای که به این منظور در نظر گرفته شده بارگذاری و هر شش ماه یکبار آن را به روزرسانی کنند.
خلیلی با بیان اینکه این نقشه راه با هدف دسترسی سرمایهگذاران به اطلاعات فرصتهای سرمایهگذاری طراحی شده، خاطرنشان کرد: با وجود این نقشه راه، دیگر نیازی به بازدیدهای مکرر و میدانی سرمایهگذاران در محل طرح سرمایهگذاری نیست.
به گفته این مسئول، در گذشته گاهی محلی برای یک سرمایهگذاری تعیین و بعد مشخص میشد که امکان تامین آب، برق و ... را ندارد که با نهایی شدن این نقشه راه دیگر شاهد چنین مشکلاتی نخواهیم بود.
وی تاکید کرد: پس از اینکه این نقشه راه نهایی شد، لکههای سرمایهگذاری و اولویتهایی که در بخشهای مختلف برای سرمایهگذاری در کرمانشاه داریم در آن مشخص میشود تا برای همه سرمایهگذاران در دسترس باشد.
مدیر مرکز خدمات سرمایهگذاری استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، با نهایی شدن هرچه زودتر نقشه راه سرمایهگذاری کرمانشاه، شاهد تسهیل حضور سرمایهگذاران و فعالیت آنها در استان باشیم .