مدیر تعاون روستایی استان همدان نیز گفت: ۵۰۰ راس دام سنگین مازاد دامداران با هدف حمایت از دامداران و تامین ذخیره گوشتی استان خرید حمایتی شد.

مسعود اکبری گفت: دام‌های خریداری شده از سوی این اتحادیه مطابق دستورالعمل‌ها در کشتارگاه صنعتی همدان کشتار و بسته بندی شده و به شرکت پشتیبانی امور دام استان برای ذخیره سازی یا بازار رسانی تحویل می‌شود.

او یادآور شد: عملیات خرید دام زنده با نرخ مصوب حمایتی در استان همدان با همت اتحادیه دامداران استان ادامه دارد و تلاش بر این است تا دغدغه دامداران در فروش دام زنده مازاد با حذف واسطه برطرف شود.

مدیر تعاون روستایی استان همدان پیرامون پرداخت مطالبات دامدارانی که دام خود را به اتحادیه دامداران استان تحویل داده اند گفت: ۹۰ درصد مطالبات دامداران تا پایان شهریورماه پرداخت شده و برخی دامداران نیز به ازای تحویل نهاده دریافت کرده اند.

اکبری افزود: دولت در دوره‌هایی که دام مازاد وجود دارد خرید حمایتی دارد و نسبت به ذخیره سازی آن و عرضه آن به بازار در زمان پیک مصرف اقدام می‌کند.

استان همدان با داشتن ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی، یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور است به نحوی که بخش کشاورزی ۲۹ درصد اشتغال و ۲۵ درصد ارزش افزوده فعالیت‌های اقتصادی این استان را به خود اختصاص داده است.

بخش کشاورزی استان همدان همچنین ۵.۴ درصد از تولیدات و ۴.۳ درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را دارد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۸ ۲۴ آبان ۱۴۰۱
این کارها مثل این میمونه که تو چشمه آب بریزی که بشه چشمه درصورتی که چشمه خودش آب بایست بده تا کی میشه از تولید این جور حمایت کرد تولید ومصرف بایست با هم هماهنگ باشه والا یه چیز مضخرف میشه که العان هست