فرهاد فقیهی، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۱۰۸ هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی روستایی در سطح استان، گفت : از این تعداد تاکنون ۸۵ هزار و ۵۰۰ واحد معادل ۷۲ درصد واحدهای روستایی مقاومسازی شده است.
وی وضعیت مقاومسازی واحدهای روستایی استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: شاخص مقاومسازی واحدهای روستایی استان از میانگین کشوری بالاتر است.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه عمده واحدهای روستایی غیرمقاوم استان را مربوط به شهرستان کرمانشاه و شهرستانهای شرقی استان دانست و گفت: بعد از زلزله سال ۹۶، استقبال روستاییان برای مقاومسازی واحدهای مسکونی افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی از هفته گذشته آغاز شده است، افزود: تسهیلات مسکن روستایی با سود ۵ درصد و زمان بازپرداخت ۲۰ ساله به استان ابلاغ شده است.
فقیهی یادآور شد: پیش از این مبلغ تسهیلات برای مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی ۱۰۰ میلیون تومان بوده است که یکهزار و ۴۰۰ متقاضی در استان برای مقاومسازی واحدهای مسکونی از این مقدار تسهیلات استفاده کردند.
وی سهمیه استان کرمانشاه برای پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی را ۳ هزار واحد اعلام کرد و گفت: تاکنون برای ۲ هزار و ۴۰۰ متقاضی در این خصوص پرونده تشکیل و آماده معرفی به بانک هستند.
فقیهی با بیان اینکه این تسهیلات به متقاضیانی که دارای زمین یا واحد فرسوده هستند تعلق میگیرد، گفت: تمام متقاضیان ساکن روستا که دارای زمین و واحد فرسوده هستند میتوانند با مراجعه به شعب بنیاد مسکن در ۱۴ شهرستان استان نسبت به تشکیل پرونده در راستای دریافت تسهیلات اقدام کنند .