اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه هم اکنون ۴ مرکز زنده گیری در شهرستانهای بیرجند، قاین، نهبندان و فردوس فعالیت دارند گفت: برای راه اندازی ۶ مرکز دیگر جانمایی صورت گرفته و برنامه ریزی شده است تا تعداد این مراکز در استان به ۱۱ مرکز افزایش یابد.
او با بیان اینکه سگهای ولگرد بعد از زنده گیری به ۳ دسته تقسیم میشوند افزود: یک دسته از سگها قابل نگهداری نیستند و مرگ با ترحم دارند، دستهای دیگر ابتدا عقیم سازی و بعد رهاسازی میشوند و گروهی نیز قابل نگهداری هستند.
بیشتر بخوانید
اصغرزاده با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از هزار سگ ولگرد در مراکز گفته شده نگهداری میشوند ادامه داد: نگهداری از سگهای ولگرد در مناطق شهری بر عهده شهرداری است که غذادهی، عقیم سازی و واکسیناسیون این سگها برای شهرداری بسیار هزینه بر است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان کرد: گزش سگهای ولگرد بیشتر کودکان زیر ۱۵ سال را تهدید میکند و باید به این گروهها بیشتر آموزش داده شود.
او گفت: غذادهی به سگهای ولگرد از سوی مردم در خیابان به عنوان ترحم و همچنین ریختن زبالهها در سطح شهر نیز باعث تجمع سگها میشود که مردم باید بیشتر به این موارد توجه داشته باشند.