معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در سال ۱۴۰۱ دو مورد (یک پرونده شخص حقیقی و یک پرونده شخص حقوقی) از احتکار سرم در استان توسط نهاد‌های امنیتی کشف شده است.

مهدی مجرب معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : توزیع دارو‌ها و اقلام سلامت محور طبق برنامه‌های برنامه‌ریزی شده در سازمان غذا و دارو براساس ضراسی چمعیتی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به این موضوع برای استان کرمانشاه هم یک ضریب جمعیتی تعریف شده که طبق آن محموله وارداتی و یا تولیدی کشور دریافت می‌شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: در بازده زمانی ۲۷ مهر ماه تا ششم آبان‌ماه جذب سرم و توزیع در بخش خصوصی نسبت به بازده زمانی ۱۰ روز قبل از آن ۲.۸۸ برابر شده؛ در حال حاضر سرم وارداتی در داروخانه‌های بخش خصوصی در حال توزیع است.

وی افزود: از تیرماه مکاتبات برای آنتی‌بیوتیک‌ها با مرکز انجام شده، ولی این مشکل به صورت کشوری بوده است و تقریبا ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد آنتی‌بیوتیک سوسپانسیون در این مدت هفت ماه در کشور توزیع شده که تقریبا کرمانشاه بیش از ۱۰ درصد از سهمیه استانی دریافت کردیم، ولی با توجه به فصل بسیار کم بوده و مردم به میزان کافی دسترسی ندارند.

مجرب گفت: قرار است آنتی‌بیوتیک از یکی از کشور‌های خارجی وارد کشور شود که به محض ورود، پیگیر خواهیم بود و معاونت غذا و دارو پاسخگو نظارت بر عرضه و توزیع در سطح استان است، ولی بحث تأمین به صورت متمرکز و کشوری است.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ دو مورد (یک پرونده شخص حقیقی و یک پرونده شخص حقوقی) از احتکار سرم در استان توسط نهاد‌های امنیتی کشف شده که به نفع دولت توقیف و سپس توزیع شده است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.