سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: بودجه شهرداری، برنامه یکسالهای است که شهرداری در آن برنامه منابع و مصارف را پیش بینی میکند و به وسیله شورای هر شهر به تصویب میرسد.
به گفته او، مطابق قانون شهرداری ها، شهرداری مکلف است هر ماه گزارشی از عملکرد و میزان تحقق بودجه برای عملکردی که دارد به شورا ارسال کند، همچنین گزارش شش ماهه شهرداری نیز باید ارائه شود و این گزارش باید به تصویب شورا و به اطلاع عموم مردم برسد.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: امسال در زمان مقرر گزارش شش ماهه اول شهرداری با محوریت معاونت برنامه ریزی شهرداری ارائه و بعد از طرح، بررسی و تصویب در کمیسیون بودجه، در صحن شورا مطرح و تصویب شد.
سیفی در خصوص بودجه سال ۱۴۰۱ مطرح کرد: بودجه مصوب سال ۱۴۰۱ شهرداری همراه با اصلاحاتی که در شش ماهه اول صورت گرفت، دو هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان است.
او ادامه داد: این مبلغ باید در بخش منابع و مصارف مورد بررسی قرار گیرد و طبق دسته بندی که در منابع است پیش بینی شده بود درشش ماهه اول از دو هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان طبق سنوات گذشته، شهرداری بتواند ۹۱۷ میلیارد تومان تحقق منابع داشته باشد، و در این شش ماه عملکرد شهرداری مناسب بود و ۱۱۷۰ میلیارد تومان از بودجه تحقق یافت.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: حوزه مصارف، در بحث پروژههای عمرانی از دو هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان مصوب، ۱۰۵۰ میلیارد تومان برنامه ریزی شده بود تا در سال صرف این پروژهها شود که از این مبلغ در شش ماهه اول ۱۸۰ میلیارد تومان در پروژههای عمرانی و ۴۵ میلیارد تومان در بحث تملکات و آزادسازی صرف شد و در نتیجه ۲۳۲ میلیارد تومان برای پروژههای عمرانی تاکنون مصرف شده است.
سیفی، یکی از عواملی که باعث میشود در شش ماهه اول شهرداری در پروژههای عمرانی پیشرفت قابل توجهی نداشته باشد را بستن حسابها و پروژههای عمرانی سال گذشته دانست.
او افزود: همچنین تا زمانی که قرار داد منعقد نشود پیمانکار نمیتواند پروژهای را اجرا کند و وقتی بودجه مصوب میشود حوزههای مختلف شهرداری حداقل ۲۰ روز پیگیر اسناد مناقصه برای سامانه ستاد هستند و برای انتخاب پیمانکار نیز مدتی زمان میبرد که باعث میشود روند اجرای پروژههای عمرانی به کندی پیش رود.
رئیس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: در شش ماهه نخست امسال، درآمد شهرداری رشد چشمگیری داشته که از محل فروش زمین این افزایش درآمد صورت نگرفته است.