حسن محمدی گفت: حدود ۴۲۷ هزار و ۸۸۹ تن تولید انگور استان بود که بالغ بر ۱۰۲ هزار و ۸۵۰ تن آن فرآوری شده و مابقی به صورت تازه خوری استفاده میشود.
او گفت: ۵۷ واحد تصفیه و بسته بندی کشمش با توان تولید حدود ۹۴ هزار تن در استان فعالیت میکنند.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان میگوید: حدود ۸۴۵ نفر در این واحدها مشغول به کار هستند و تعداد ۸ واحد تصفیه و بسته بندی کشمش به سورت و لیزر به منظور افزایش کیفی و کمی با هدف صادرات تجهیز شد.
محمدی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ تن کشمش به ارزش ۳۱.۵ میلیون دلار به کشورهای اروپایی، اوراسیا، حاشیه خلیج فارس، پاکستان و دیگر کشورها صادر شده است.
به گفته او؛ تعداد ۲ واحد تولید شیره انگور با جذب دو هزار تن انگور و ظرفیت تولید ۴۰۰ تن در شهرستان بهار و ملایر پروانه بهره برداری دریافت کردهاند، همچنین تعداد ۲ جواز تأسیس در زمینه تولید شیره انگور در شهرستان ملایر و همدان با ظرفیت ۱۶۰۰ تن تولید و جذب ۸ هزار تن انگور در حال پیگیری است.