حسن محمدی گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ تن کشمش به ارزش ۳۱/۵ میلیون دلار به کشورهای اروپایی و حوزه اوراسیا صادر شده است.
شهرستان ملایر قطب تولید کشمش و بسته بندی و صادرات این محصول در استان همدان به شمار می رود.
او گفت: امسال حدود ۴۲۷ هزار و ۸۸۹ تن انگور در استان تولید شده که ۱۰۲ هزار و ۸۵۰ تن آن فراوری شده و مابقی بهطور تازهخوری استفاده میشود.
محمدی میگوید: ۵۷ واحد تصفیه و بستهبندی کشمش با توان تولید ۹۳ هزار و ۵۰۰ تن در استان فعالیت میکنند.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۸ واحد تصفیه و بستهبندی کشمش نیز در استان به سورت و لیزر به منظور افزایش کیفی و کمی با هدف صادرات تجهیز شدهاند.
محمدی گفت: دو واحد تولید شیره انگور با جذب ۲ هزار تن انگور و ظرفیت تولید ۴۰۰ تن در شهرستان بهار و ملایر پروانه بهرهبرداری دریافت کرده است.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: دو جواز تاسیس نیز در زمینه تولید شیره انگور در شهرستان ملایر و همدان با ظرفیت یکهزار و ۶۰۰ تن تولید شده و جذب ۸ هزار تن انگور در حال پیگیری است.