اسکندر مومنی در شورای اداری استان همدان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای استان همدان با بیان اینکه توصیه ما به استانداران این است که از همه ظرفیتهای کشور از هر مذهب، قومیت و از هر رویکرد و هر تفکری استفاده شود، اظهار داشت: همه یک ملتیم و ایرانی هستیم و اگر بخواهیم ایران پیشرفت کند، باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم.
وی ادامه داد: معتقدیم که پاسداری از رای مردم صرفاً حفاظت از آرای مردم در صندوقها نیست؛ معتقدیم بعد از پایان انتخابات هم آرای مردم باید حفظ و حراست شود و به عبارتی هر آنچه که مردم به آن رویکرد رای دادند، باید حتماً بعد از انتخابات رعایت شود. یکی از رویکردهایی که مردم به آن رای دادند، موضوع وفاق، وحدت و عدالت است.
مومنی ادامه داد: بلافاصله بعد از تشکیل دولت تلاش کردیم این رویکرد در وزارت کشور عملی شود و دولت بتواند گام بزرگی را در آغاز دوران خدمت خود بردارد. برای همین، تلاش شد که استانداران با همین رویکرد و شعار انتخاب شوند. شاخصهایی تعیین و کارگروهی مشخص شد برای تطبیق این شاخصها با فرد مورد نظر و نهایتاً استانداران انتخاب میشدند.
وزیر کشور اضافه کرد: بر اساس همین رویکرد، برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در استان کردستان، استاندار اهل سنت داشتیم و در استان خوزستان استانداری از قومیت عرب منصوب شد و در استان سیستان و بلوچستان استاندار اهل سنت بلوچ منصوب شد.
وی تأکید کرد: همه ما از رئیس جمهور تا همه اعضای کابینه متعهدیم به حرفهایی که زدیم و رویکردهایی که در دوران انتخابات اعلام شد و مردم به آن رای دادند، تا آخرین لحظه وفادار بمانیم و بر همان سبک و سیاق حرکت کنیم.
مومنی با اشاره به انتصاب دکتر ملانوری به عنوان استاندار همدان اظهار داشت: نظر ما برای این استان این بود که آزمون و خطا نداشته باشیم و فردی که انتخاب میشود، علاوه بر اینکه ویژگیهای لازم را دارد و حائز شاخصهای لازم است، دارای تجربه لازم و کارنامه بسیار خوب در مسئولیتهای قبلی باشد. بعد از بررسیهای مختلف به آقای ملانوری رسیدیم؛ وی کار خود را از وزارت کشور شروع کرده و ردههای مختلفی را در وزارت کشور طی کرده است. برنامه ایشان در هیئت دولت مورد استقبال قرار گرفت. در نهایت همه اعضای کابینه به ملانوری رای دادند و او به عنوان استاندار همدان انتخاب شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه منابع دولتی دیگر کفاف اداره کشور را نمیدهد، ادامه داد: حتما باید به سمت بخش خصوصی برویم و سرمایهگذاران را جذب کنیم و استانداران با تشکیل کارگروهی در این حوزه ورود جدی داشته باشند و حتما ما مسئولان باید به سراغ سرمایهگذاران برویم.
وزیر کشور با انتقاد از پروژه های نیمه تمام و راکد بودن برخی واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: اصلا روا نیست واحد تولیدی راکد بماند و حتما استانداران در این حوزه ورود جدی داشته باشند و واحدهای راکد را احیا کنند. از استانداران میخواهم با تشکیل کارگروه و جلسات مستمری این مشکل را در استان برطرف کنند.
مومنی با بیان اینکه در ارزیابی استانداران به تعیین تکلیف پروژههای نیمه تمام و احیای واحدهای راکد توجه ویژه خواهد شد، اضافه کرد: مدیران و مسئولان با محوریت استانداران باید هر جایی که قوانین دست و پاگیر است مشکلات را به نحوی دیگر برطرف کنند.
بیش از ۵۰۰هزار دانشآموز در آیین اعتکاف شرکت کردند
وزیر آموزش و پرورش گفت: بیش از ۵۰۰ هزار دانشآموز در هزاران مسجد کشور در آیین عبادی اعتکاف امسال شرکت کردند که نشانگر پیوند نسل جدید ما با دین و ارزش هاست.
وی افزود: وفاق، همدلی، انگیزه، خرد جمعی و کار در استان همدان دیده میشود که این مهم موجب توسعه هرچه بیشتر این خطه خواهد شد.
وزیر کشور با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در امور، گفت: هرکجا که فکر نمیکردیم، مردم ما به پای صحنه آمدند و تهدیدها را به فرصت تبدیل کردند و ما نیز باید با فراهم کردن زیرساختها و امکانات، شرایط را برای افزایش رفاه آنان فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مولفه های امنیت هر کشوری مردم هستند، اظهار کرد: قدرت نظامی اقتصادی و سیاسی نیز مولفه قدرت محسوب میشوند اما همراهی و یکپارچگی مردم مهمترین مولفه قدرتمند اقتدار است.
وی اظهار کرد: رئیس جمهور نیز در ایام انتخابات و پس از آن همواره وفاق، همدلی و وحدت را سرلوحه کارها قرار دادند.
مومنی تصریح کرد: وحدت و وفاق را در بین مسوولان استان همدان شاهد هستیم و باعث خرسندی است که مردم قهرمان استان همدان دارای چنین مسوولانی هستند.
وی خاطرنشان کرد: در تعیین استانداران، وقت زیادی گذاشتیم تا متناسب با شاخصهها، استانداری در تراز مردم انتخاب شود.
وزیر کشور گفت: شاخصههای ارزیابی استانداران به استانها اعلام و نتایج خوبی حاصل شده است اما به همین میزان نباید راضی باشیم و باید با برنامهریزی مناسب به دنبال آیندهای درخشان برای استان ها باشیم.
وی افزود: سرمایه انسانی و مردم همیشه در صحنه بزرگترین سرمایه استان همدان و سراسر کشور است و باید قدردان آن باشیم.
مومنی افزود: استان همدان پر از مفاخر علمی، فرهنگی و دینی است و به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین مطرح است.
وی اظهار کرد: جاذبههای گردشگری این استان در سطح دنیا نادر است و میتواند منبعی برای جذب سرمایه برای استان باشد.
منبع تسنیم