علی فاتحی نیا مدیرکل دامپزشکی استان یزد در نشست با متصدیان دامپزشکی بافق گفت: یک بخشی از رسالت سازمان دامپزشکی به سلامت جامعه بر میگردد که با تلاشهایی که در مزارع پرورشی و نظارتهایی که در کشتارگاهها و مراکز عرضه انجام میشود، در نهایت یک فرآورده سالم با نظارتهای از مزرعه تا سفره، به دست مردم میرسد.
او ادامه داد: این جایگاه حقیقی مجموعه دامپزشکی است که به عنوان یک فیلتر عمل میکند تا یک محصول سالم سر سفره مردم برود.
فاتحی نیا تصریح کرد: استان یزد ۹ کشتارگاه دام سنتی و صنعتی و پنج کشتارگاه صنعتی طیور فعال دارد که به صورت روزانه در حال استحصال گوشت هستند.
او ادامه داد: تمام فرآیند استحصال گوشت با حضور همکاران ما در بخش دولتی و خصوصی و در قالب ناظرین بهداشتی و همچنین ناظرین شرعی، در کشتارگاهها اتفاق میافتد که ما بتوانیم شاهد استحصال گوشت بهداشتی و حلال باشیم.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: بخش دیگر خدمات ما، کنترل و پیشگیری از بیماریهای دامی از جمله بیماریهای واگیردار دامی و بیماریهای مشترک بین دام و انسان است که با عملیاتهایی مانند تست، کشتار دام و واکسیناسیون، انجام میشود.
در پایان این نشست از متصدیان مراکز برتر فرآوردههای خام دامی شهرستان با حضور مسئولان تقدیر شد.