یک کارشناس مسائل رسانه گفت: شخصیت‌های هنری قابلیت تبدیل شدن به رسانه را دارند و به راحتی می‌توانند میدان‌داری کنند.

محمد‌علی اسماعیلی، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل رسانه در برنامه «بحث روز» از رادیو ایران درباره ناآرامی‌های اخیر گفت: این روز‌ها مسابقه‌ای کور در توهین کردن به سلبریتی‌ها شکل گرفته است. با وجود اینکه ۴۰ سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد، ما هنرمندان زیادی داشتیم و تمامی رسانه‌های ما در اختیار هنرمندانی بوده که شب و روز زحمت کشیدند و سریال‌ها و برنامه‌های مختلف ساختند. 

محمد‌علی اسماعیلی ادامه داد: مردم به این هنرمندان علاقه دارند و آن‌ها سرمایه‌های ما هستند. ممکن است از بین آن‌ها یک یا دو نفرشان رفتار خلاف معمول داشته باشند که قطعاً باید با آن‌ها برخورد کرد. ولی اینکه عبارتی را به کار ببریم که دربرگیرنده هزار نفر هنرمند در عرصه‌های مختلف باشد، هنرمندان را ناراحت می‌کند. من حس می‌کنم آن‌ها مظلوم واقع شدند. یکی از طیف‌هایی که قابلیت رسانه شدن را دارد، شخصیت‌های هنری هستند. این افراد به راحتی می‌توانند میدان‌داری کنند. چراکه الان اعتبارشان به درد می‌خورد. 

این کارشناس مسائل رسانه با بیان اینکه از رسانه‌ها حداقل استفاده را می‌کنیم، افزود: اتفاق خوبی که در این چند روز شاهدش هستیم این است که به تعداد کاربران شبکه‌های اجتماعی داخلی اضافه می‌شود.

وی در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی‌بر اینکه کاربران هم به پیام‌رسان‌های داخلی اعتماد نداشتند و هم کارایی لازم را نداشتند، توضیح داد: چون ما زیرساخت فنی را برای آن‌ها مهیا نکردیم. از طرفی، ماهیت آن‌ها به حضور افراد برمی‌گردد. یعنی اگر دوستانتان در پیام‌رسان‌های داخلی حضور نداشته باشند، شما تنهایی آنجا چکار می‌کنید؟ 

پیش از این، آیت‌الله خامنه‌ای، فرمانده کل قوا صبح امروز در مراسم مشترک دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری نیرو‌های مسلح گفتند: جامعه هنری و ورزشی ما سالم است و در آن عناصر مؤمن و با شرف کم نیستند و موضع‌گیری چند نفر ارزشی ندارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.