مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از آغاز برداشت زیتون از سطح ۱۳۰ هکتار در این شهرستان خبر داد.

علیرضا بصیری مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز با بیان اینکه ۸۰ درصد از زیتون به‌منظور تهیه کنسرو استفاده می‌شود، گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی در شهریورماه و زیتون روغنی در آبان‌ماه است.

او اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بالغ بر ۱۳۰ تن زیتون در نی‌ریز تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: ارقام غالب زیتون در شهرستان نی‌ریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زرد‌زیتون و شیراز است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز بیان کرد: فرآوری زیتون به‌منظور تهیه کنسرو، ترشی و روغن‌کشی با «سود» و «دستی» انجام و به شهرستان‌های اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال می‌شود.

بصیری به عملیات باغی انجام‌شده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغ‌های زیتون که هر ساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام می‌شود، اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ اقداماتی در باغ‌های زیتون شهرستان انجام شده که از آن جمله عملیات پیوند، تغذیه و هرس است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار