زالی رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا درباره اجباری بودن تزریق واکسن کرونا برای دانش آموزان گفت: نظر مدیران آموزش و پرورش و ستاد ملی مقابله با کرونا بر این بود که تزریق واکسن برای دانش آموزان اجباری نباشد و طبق گزارش آموزش و پرورش هیچ الزامی در این امر برای خانوادهها وجود ندارد.
او گفت: به هر حال توصیه قطعی بهداشتی ما تزریق واکسن کرونا برای تمامی افراد است. اکنون تمام منابع مستند جهانی اثربخشی، ایمنی، کم خطر بودن و نقش موثر واکسن را تایید کرده اند.
زالی ادامه داد: در کودکانی که واکسینه شده اند نسبت به کودکانی که واکسن کرونا را تزریق نکرده اند، خطر ابتلا به کرونا در آنها پایینتر است. همچنین خطر ابتلا به کووید ۱۹ مزمن در آنها کمتر خواهد بود.
فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت:ما سندرومی تحت عنوان کووید مزمن داریم که ممکن است بیماران تا مدتها دچار بیماریهای جسمی، فیزیکی، روانی ، عصبی و مغزی شوند. بر همین اساس ثابت شده است انجام واکسیناسیون در اطفال علاوه بر این که آمار کووید ۱۹ را کم میکند خطر ابتلا به کووید مزمن را به صورت چشمگیر کاهش میدهد.
زالی گفت: بالای ۹۰ درصد افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله در تهران دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند و ۸۵ درصد نیز دز دوم را تزریق کرده اند.
زالی درباره واکسیناسیون افراد زیر ۱۲ سال گفت: آمار ما در این زمینه چندان مناسب نیست و چیزی حدود ۲۸ تا ۳۳ درصد آن هم با توجه به نقاط مختلف تهران اقدام به تزریق واکسن کرونا کرده اند.