دکتر مهرداد شریفی در سومین جلسه شورای عالی گردشگری سلامت که در استانداری فارس برگزار شد، گفت: این آمار در مقایسه با مدت مشابه پارسال با رشد ۳۲۰ درصدی همراه بوده است.
او گفت: کشور عمان با بیش از ۴ هزار و ۸۰ بیمار، عراق با یکهزار و ۴۰۰ و افغانستان با ۳۱۴ بیمار، بیشترین ورود گردشگران سلامت به استان برای دریافت خدمات جراحی و پزشکی داشته اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: پیش از این گردشگران سلامت بیشتر برای دریافت خدمات درمانی و جراحی چشمپزشکی به استان فارس سفر میکردند، با معرفی توانمندیها و ظرفیتهای پزشکی استان فارس از ابتدای امسال شاهد افزایش تقاضا برای خدمات جراحی و درمانی در دیگر تخصصها از جمله جراحی زیبایی، جراحی عمومی، زنان و ناباروری، کلیه و مجاری ادرار، اتوپدی و جراحی مغز و اعصاب از سوی گردشگران سلامت بوده ایم.
استاندار فارس نیز در این نشست در ادامه گزارشی که از روند آماده سازی زیر ساختهای شهر سلامت استان ارائه شد، منطقه ویژه اقتصادی شیراز و دست اندرکاران حوزه گردشگری استان را ملزم به ارائه برنامه زمان بندی یکساله کرد و گفت: تا پایان شهریور ماه باید برنامهای منسجم ارائه شود که تا یکسال آینده چه میزان در بخش بیمارستانها، هتلها، کلینیکها، کارخانههای تولید دارو، مطب پزشکان و منازل مسکونی شهر سلامت سرمایهگذاری خواهد شد.
دکتر محمدهادی ایمانیه همچنین بر ضرورت ساماندهی تسهیلگران سلامت در استان تاکید کرد و گفت: در حال حاضر برخی افراد فاقد مجوز در قالب مترجم، راننده و یا تسهیلگر اقدام به جذب گردشگران سلامت و هدایت آنها به مراکز درمانی غیرقانونی میکنند که همین امر علاوه بر لطمه به گردشگری سلامت استان، نارضایتی بیماران مراجعه کننده از دیگر کشورها را به دنبال خواهد داشت.
در این نشست همچنین در خصوص راه اندازی انجمن حرفهای گردشگری سلامت در استان و بررسی تجارب موفق دیگر استانهای کشور بحث وتبادل نظر شد.