بر اساس تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ دستگاهها مکلف هستند تا برای تحقق دولت الکترونیک و یکپارچه سازی سامانهها به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند متصل شوند.
این درگاه امکانات سایر نهادها را در زیر مجموعه خود قرار داده و تعداد سامانهها برای انجام خدمات غیر حضوری را کاهش میدهد.
بنیاد شهید و امور ایثاگران یکی از سازمانهایی است که به دلیل بالا بودن سن و عارضههای جانبازی متقاضیان و خانواده معظم شهدا باید اجرای این قانون را در اولویت قرار دهد.
امیرحسین قاضی زاده هاشمی گفت: از گذشته بانکهای اطلاعاتی پراکنده ی زیادی از شهدا، ایثارگران، جانبازان و ... وجود داشت که ما به خیلی از آنها دسترسی نداشتیم.
وی افزود: به تازگی با استفاده از هوشمند سازی سیستم و طراحیهای استراتژیک رویکردهای کلی بنیاد شهید و امور ایثارگران مشخص شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ۲۵ درصد فعالیتهای بنیاد شهید و ایثارگران کاملا الکترونیکی شده است، در گذشته زیرساخت الکترونیک جامع نداشتیم، در حال حاضر ما ۵۱ فعالیت مانند خدمات مسکن را به صورت کاملاً الکترونیک ارائه میدهیم و در تلاش هستیم که این خدمات، تا پایان سال به ۱۰۰ مورد برسد، اکنون بر اساس ارزیابی مجموعههایی که این کار را ارزیابی می کنند، یکی از پیشروترین سازمانها در دولت الکترونیک هستیم و تاکنون ۴۲ هزار و ۵۳۳ ایثارگر برای تسهیلات خرید و ساخت مسکن معرفی شده اند.
به گفته قاضی زاده هاشمی، مراجعه برای خدمات معیشتی بیشتر از خدمات دیگر است، ۲۵ درصد کاملا الکترونیکی شده است، یعنی از ۲۵ عنوان فعالیت ۹ عنوان فعالیت در بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای سیاستهای دولت الکترونیک فعال شده است.
بر اساس قانون مجلس تا شهریور امسال یک سوم خدمات دستگاههای دولتی باید در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارائه شود که لازمه این امر همکاری دستگاههای مختلف با وزارت ارتباطات است و باید دید بنیاد شهید و امور ایثارگران تا چه حد به تعهدات خود عمل خواهد کرد.