جانشین پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۵۷ هزار راننده به دلیل عدم توجه به جلو، توسط پلیس اعمال قانون شده‌اند و در تعطیلات نوروز امسال نیز این تخلف در رصد دقیق پلیس است.

باشگاه خبرنگاران جوان - از پلیس راهور تهران بزرگ، سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی روز چهارشنبه در خصوص آمار برخورد با تخلف عدم توجه به جلو گفت: این تخلف رانندگی همچنان یکی از معضلات اصلی در وقوع تصادفات رانندگی در پایتخت است.

وی اظهار کرد: رانندگانی که در حین رانندگی به جای تمرکز بر مسیر، به تلفن همراه یا موارد حاشیه‌ای دیگر مشغول می‌شوند، نه تنها جان خود بلکه جان دیگر شهروندان را نیز به خطر می‌اندازند.

سرهنگ بهرام آبادی ادامه داد: رانندگی با تمرکز کامل بر مسیر، اقدامی کوچک، اما با تأثیری بزرگ است که می‌تواند زندگی‌ها را تغییر دهد.

وی یادآور شد: بی‌توجهی به جلو تنها یک اشتباه لحظه‌ای نیست، بلکه پیامدی است که می‌تواند جان انسان‌ها را به خطر بیندازد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار