رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست گفت: همکاران ما به‌ ویژه محیط‌بانان کار تمام وقت حفاظت از عرصه‌های تحت مدیریت سازمان محیط زیست را بر عهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان - شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با تاکید بر اینکه برای حفاظت از محیط زیست همه تلاش خود را به کار می‌گیریم، گفت: همکاران ما به‌ویژه محیط‌بانان کار تمام وقت حفاظت از عرصه‌های تحت مدیریت سازمان محیط زیست را بر عهده دارند و آنها سعی دارند تا از این دارایی‌ها و سرمایه‌های محیط زیستی حفاظت کنند.

شینا انصاری در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حوزه محیط زیست باید به توسعه پایدار توجه کنیم؛ توسعه پایدار یعنی توسعه‌ای که محیط زیست هم در متن این توسعه نه در حاشیه آن باشد؛ از این جهت نیازمند این هستیم که در توسعه اقتصادی و زیرساخت‌ها به ملاحظات محیط زیستی توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت، افزود: امیدواریم بتوانیم در یک فرایند دقیق و شفاف پروژه‌های توسعه را با لحاظ مواضع محیط زیستی و ملاحظات محیط زیستی دنبال کنیم تا توسعه اقتصادی همسو با محیط زیست باشد و پیامد‌های مخرب محیط زیستی به حداقل ممکن برسد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این سوال که این سازمان چگونه از کمک‌های مردمی بهره‌مند خواهد شد، گفت: این سازمان یک سازمان کمک‌گیرنده است و در لایحه بودجه سال آینده ماده‌ای داریم که بتوانیم از ظرفیت کمک‌های اشخاص حقیقی و حقوقی بهره‌مند شویم. سازوکار‌های اجرای این ماده مشخص می‌شود که در چهارچوب قانون بتوان هم از ظرفیت سرمایه‌گذاری بخش‌های مختلف برای ارتقای حفاظت‌ها و پایش مرتبط با مناطق تحت مدیریت استفاده کرد، چراکه بحث در چهارچوب قوانین دارای اهمیت است تا بتوان از این سرمایه‌گذاری‌ها بهره برد.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به وضعیت محیط زیست در طول سال گفت: برای حفاظت از محیط زیست همه تلاش خود را می‌کنیم و همکاران ما به ویژه محیطبانان کار تمام وقت حفاظت از عرصه‌های تحت مدیریت سازمان محیط زیست را بر عهده دارند و آنها سعی دارند تا از این دارایی‌ها و سرمایه‌های محیط زیستی حفاظت کنند.

انصاری تاکید کرد: یکی از اقدامات شاخص ما همکاری همه فعالان محیط زیست و مردمی در محور میامی عباس آباد در استان سمنان بود؛ این محور گذرگاه یوز آسیایی است و خوشبختانه در این مدت براساس پایش شبانه‌روزی که انجام شد، تا این لحظه اتفاق خاصی را نداشتیم و توانستیم این حفاظت را انجام دهیم.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
از اوضاع جنگلهای شمال پیداست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۶ ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
اینقدر تلاش کردین که نه آب داریم نه جنگل نه حیاط وحش.همه رو باطل کردین.واقعا خسته نباشید.
Iran (Islamic Republic of)
محمد ولایی بازنشسته
۰۰:۵۸ ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
می دانید چرا مدیران استانی ونفوذوقدرت داران محیط بانان را چرا دوست دارند برا گوشتهای غنی از ویتامین ومقوی وبدون قیمت نوش جان
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته
۲۳:۴۳ ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
سلام خواهش میکنم این پیام برسان بدست مسولین محیط زیست کشور تقاضا دارم جلوگیری شود کسانی که سطح رودخانه کارون با موتور برق نسل آبزیان از بین بردن ولی متاسفانه محیط زیست اهواز کاری نمی‌کند هر چه زنگ میزنم فایده ندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۹ ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
فاجعه زیست محیطی گیلان تخلیه زباله و شیرابه هایش و نابودی جنگلها بجای کارخانه زباله سوزی ،نبود سیستم فاضلاب ،در شهرهای ساحلی و توریستی. ،،یا فاضلاب انزلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۵ ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
سالم و تندرست باشید
اول امنیت خودتون را تامین کنید
اونقدر مافیای قدرت زیاد شدن حتی حاضر به نابودی برادر خودشون هم هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۴ ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
جلوی تبلیغات بی ریشه و اساس تلوزیون ، شامپو شتر مرغ و ادکلن بادی و کفش و دمپایی بدون مشخص بودن اصالت تولید کننده را بگیرید . تبلیغات تلوزیونی با مدت بالا و دفعات تکرار زیاد !؟ این تبلیغات مصنوعی را از تلوزیون حذف کنید که هر از چندگاهی کالاهای مشکوک به وارداتی و بی اصالت را تبلیغ می کنند ! تولید کننده های خوش نام و با سابقه را در تبلیغات معرفی کنید
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۸:۱۳ ۰۶ فروردين ۱۴۰۴
حفاظت و کنترل را میشود از ساخت و سازهای فراوان غیر مجاز در مناطق خوش آب و هوا و کوهستانی و جنگلی میتوان دید؟!؟