دانشور گفت: سطح زیر کشت خربزه در مشهد ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار میباشد که عمدتا در بخش رضویه کشت میشود، شهرستان مشهد از نظر سطح زیر کشت و تولید این محصول رتبه سوم استان خراسان رضوی را از آن خود کرده است.
وی گفت:به ازای هر هکتار در طول دوره کاشت، داشت و برداشت به طور میانگین ۴۵ تا ۵۰ نفر - روز اشتغال ایجاد میشود.
دانشورگفت: برداشت خربزه در بخش رضویه شهرستان مشهد از اوایل مرداد ماه آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
وی گفت: با هدف صرفه جویی در منابع آب و با اجرای روشهای نوین آبیاری در سطح و همزمانی استفاده از روش کشت نشایی میزان مصرف آب در این مزارع ۵۰ درصد کاهش یافته مییابد.
دانشور گفت: کشت نشایی در خربزه باعث کوتاهتر شدن دوره رشد، مصرف بذر کمتر، پیش رس کردن و کسب قیمتهای نوبرانه امکان پذیر است، کنترل بهتر و آسانتر عملیات مبارزه با آفات و بیماریها و علفهای هرز از دیگر مزایای این روش است.