رئیس جهاد کشاورزی بخش رضویه گفت: خربزه به عنوان مهمترین محصول بهاره این شهرستان دارای مطلوبیت بسیار برای کشت در این منطقه بوده و ارقام کشت شده این محصول در این شهرستان از نوع خاتونی، قصری، رزنسی، آرگون، داناب می‌باشد.

دانشور گفت: سطح زیر کشت خربزه در  مشهد ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار می‌باشد که عمدتا در بخش رضویه کشت می‌شود، شهرستان مشهد از نظر سطح زیر کشت و تولید این محصول رتبه سوم استان خراسان رضوی را از آن خود کرده است.

وی گفت:به ازای هر هکتار در طول دوره کاشت، داشت و برداشت به طور میانگین ۴۵ تا ۵۰ نفر - روز اشتغال ایجاد می‌شود.

دانشورگفت: برداشت خربزه در بخش رضویه شهرستان مشهد از اوایل مرداد ماه آغاز و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.

وی گفت: با هدف صرفه جویی در منابع آب و با اجرای روش‌های نوین آبیاری در سطح و همزمانی  استفاده از روش کشت نشایی  میزان مصرف آب در این مزارع ۵۰ درصد کاهش یافته می‌یابد.

دانشور گفت: کشت نشایی در خربزه باعث  کوتاه‌تر شدن دوره رشد،  مصرف بذر کمتر، پیش رس کردن و کسب قیمت‌های نوبرانه امکان پذیر است، کنترل بهتر و آسانتر عملیات مبارزه با آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز  از دیگر مزایای این روش است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.