علی خدری از جمله اقدامات انجام شده در گذرگاههای مرزی شلمچه و چذابه را افزایش ظرفیت ترانسها برای تقویت ولتاژ در فصل تابستان به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی، تامین برق موکبها با نصب ۷۸ دستگاه ترانسفورماتور جدید و افزایش تعداد مدار و سطح مقطع کابلهای خودنگهدار، تامین و نصب چهار هزار و ۵۰۰ دستگاه چراغ روشنایی برای تامین روشنایی موکبها و ۲۵۰ هکتار پارکینگ در ۲ مرز شلمچه و چذابه عنوان کرد.
او ادامه داد: تامین برق بیمارستان صحرایی و موکبهای جدید در مرز شلمچه، تعمیر و نگهداری و شست و شوی خطوط به طول ۲۵۰ کیلومتر برای پایداری شبکه برق در ۲ مرز شلمچه وچذابه، تقویت شبکه برق در نقطه صفر مرزی ۲ کشور در شلمچه و بازسازی شبکه برق در گذرگاه مرزی «شیب» در خاک عراق در همسایگی پایانه مرزی چذابه از دیگر اقدامات انجام شده از سوی این شرکت بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در ادامه با تاکید بر اینکه مشکلی از نظر تامین انرژی برق در مرزهای خوزستان وجود ندارد، گفت: برنامه ریزی لازم برای پایداری شبکه برق در مسیر زائران اربعین حسینی (ع) توسط خادمان حسینی در شرکت توزیع برق خوزستان انجام شده است.
آقای خدری گفت: باید با تلاش جمعی بستر مناسب برای تسهیل در تردد و ایمنی زائران فراهم شود که این شرکت در راستای خدمت رسانی به زائران، زیرساختهای لازم در بخش برق را در ۲ گذرگاه مرزی خوزستان تکمیل کرده است.
مرزهای شلمچه و چذابه در غرب خوزستان ۲ گذرکاه مهم تردد زائران اربعین هستند.
حرکت تدریجی زائران اربعین حسینی به سمت مرزهای چذابه و شلمچه از ابتدای ماه صفر شروع و تا چند روز مانده به اربعین به اوج خود میرسد.
۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۱ روز اربعین حسینی است.
پیش بینی شده اربعین امسال حدود پنج میلیون زائر از مرزهای ۶ گانه کشور به کربلای معلا مشرف شوند که از این تعداد ۲ میلیون زائر از مرزهای چذابه و شلمچه به شهرهای مقدس عراق عزیمت خواهند کرد.