راضیه اسلام مهر گفت: این طرح در قالب تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشکی اجرا شده است که در مرحله اول ۵۰۰ کیلو گرم محصول شامل تره، جعفری، ریحان، شوید، تربچه و مقداری گوجه و بادمجان و خیار تولید شده است.
او گفت: سبزی تولید شده علاوه بر مصرف خانوارها مقداری نیز خشک، بسته بندی و به صورت محلی به فروش میرسد.
اسلام مهر گفت: در این طرح ۱۳۰ نفر آموزش دیده اند و هدف از این آموزشها ترویج اصلاح الگوی غذایی خانوارهای روستایی، فرهنگ سازی تولید و مصرف محصول سالم و اشتغالزایی بانوان روستایی است و افراد آموزش دیده به منظور گسترش این طرح در سایر روستاها در سالهای آتی به کار گرفته میشوند.
این کارشناس گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی، توزیع بذر، توزیع کارتهای زرد، بازدیدهای آموزشی، تشکیل گروههای مجازی آموزشی، توزیع پمفلتهای آموزشی و اطلاعیههای آموزشی ترویجی از فعالیتهای صورت گرفته در این طرح است.