استاندار یزد گفت: حدنگاری و به روز رسانی اسناد، اقدامی ارزشمند و مهم است و باید به صورت جدی در دستور کار باشد، چون با امنیت غذایی مردم در ارتباط است و هرگونه دست درازی به این زمینها باعث مشکلات جدی از جمله تغییر کاربری و زمینخواری میشود.
او می گوید: متر به متر اراضی کشاورزی باید تعیین تکلیف شود در غیر این صورت بستری برای تغییر کاربری و زمین خواری خواهد بود و به هیچ عنوان تغییر کاربری اراضی کشاورزی قابل قبول نیست.
به گفته او با توجه به اهمیت کار حدنگاری اراضی کشاورزی، این در شهرستانهای تفت و مهریز باید جدیتر دنبال شود و با مرکز هم مکاتبه شود تا امکانات و نیروی مورد نیاز تامین گردد؛ ضمن آنکه برای تقویت تجهیزات مورد نیاز نیز از تمام توان دستگاهها باید استفاده شود.
رئیس قرارگاه حدنگاری اراضی کشاورزی شهید سلیمانی استان یزد قانون حدنگار را یک طرح بزرگ دانست که اجرای آن نیازمند اقناع مردم و ترغیب آنها برای دریافت سند است و باید در مرحله اول به عنوان یکی از مصوبات این جلسه، مسئولین، ائمه جمعه، بخشداران، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی را طی جلساتی با مدیریت مدیرکل امور شهری و روستایی استانداری اقناع و اهداف طرح را تبیین کرد.
فاطمی با تأکید بر لزوم ورود جدیتر فرمانداران برای اجرای طرح کاداستر و بویژه کاداستر اراضی کشاورزی، گفتت: فرمانداران در عین نظارت بر اجرای این طرح باید احکام قضایی در حوزههای زمین و مسکن و همچنین مصوبات این قرارگاه را بصورت جدی تا مرحله اجرای کامل پیگیری کنندو اگر سازمان و دستگاهی در خصوص اجرای این بخش مشکلی دارد باید از نظر حقوقی دنبال کند.
او در بخش دیگر این جلسه از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواست تا نسبت به اختصاص اعتباری جهت ایجاد سامانه اطلاعات مکانی یا سامانه اطلاعات مکانی (GIS) که پایه مدیریت آینده کشور و استان است برای استان یزد اقدام نموده تا لایههای اطلاعاتی دستگاهها به هم متصل شده و سالانه بروزرسانی شوند.