شرکت تولید کننده قوطیهای مواد غذایی در شهرک صنعتی کاوه ساوه اولین و بزرگترین شرکت قوطی سازی آلومنیوم دو تکه کشور است که محصولات تولیدی این شرکت حدود ۹۰ کارخانه بین المللی و داخلی را پشتیبانی میکند.
علوی مدیر عامل این شرکت تولید قوطی درباره تولیدات و محصولات این شرکت مطالبی به شرح زیر بیان کرد.
همهی فرآیند تولید در این شرکت به صورت مواد اولیه غالبا آلومنیوم است که محصول نهایی با طی مراحل کشش، ضربه، رولینگ و فورمینگ، تولید میشود و با استفاده از تکنولوژی چاپ ۸ رنگ که مانند آن در منطقه خاورمیانه وجود ندارد، به دنیا عرضه میشود.
در این واحد صنعتی ۸ نوع مختلف قوطی تولید میشود که در نوع خود، کاملا منحصر به است که شرکت در راستای استراتژی و راهبرد جذب حداکثری و ارتقا ظرفیت وارد این پیچیدگی تولید شده است.
قوطیهای تولید شده به لحاظ کیفیت و زمان تحویل، به ۸ کشور همسایه صادرات میشود که حدودا ۷۰ میلیون یورو تراز تجاری مثبت ایجاد کرده و سالانه بیش از ۴۰ میلیون یورو صرفه جویی ارزی برای کشور دارد.
همه دستگاههای تولید، اتوماتیک و بدون دخالت دست و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا، فرآیند ارائه محصول با کیفیت و دارای استانداردهای لازم، انجام میشود.
مختار مدیر خط تولید این واحد صنعتی هم گفت: این شرکت به عنوان اولین و بزرگترین شرکت قوطی سازی آلومنیوم دو تکه کشور در ساوه استان مرکزی فعالیت میکند.
مختار گفت: این واحد صنعتی حدود ۲.۲ میلیارد قوطی با ۹۰ درصد ظرفیت اسمی در حال تولید هست و در صورت بومی سازی صنایع بالادستی و رفع نیاز به واردت، میتواند علاوه بر ارز آوری موجب ارتقا و توسعه این صنعت بیش از گذشته شود.
مدیر خط تولید این واحد صنعتی با اشاره به تامین کامل نیاز داخل با فعالیت این واحد صنعتی افزود: با تلاش صورت گرفته، در حدود ۹۰ کارخانهی بین المللی و داخلی ِ تولید انواع نوشیدنیها را پشتیبانی میکنیم.
مختار میگوید: براساس آمارهای وزارت صمت، تعداد واحدهای فعال در زمینهی تولید قوطیهای فلزی ۱۸۲ واحد با ظرفیت سالانه ۸۳۵ هزار تن است که اشتغالی قریب به ۱۰ هزار نفر، ایجاد شده است
حجت الاسلام موسوی رییس کل دادگستری استان مرکزی در جریان بازدید از این شرکت هدف از بازدید از این مجموعه را تشویق و ترغیب فعالان اقتصادی برای تلاش بیشتر و رونق در تولید عنوان کرد و گفت: این مجموعه تولیدی از واحدهای فعال، پویا و پیشرفته در حوزه تجهیزات و زیرساختهاست.
حجت الاسلام موسوی گفت: کلید حل مشکلات اقتصادی تکیه بر توانمندیهای داخلی و رونق تولید است و برداشتن موانع و مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی منجر به تسهیل در روند تولید انواع محصولات شده و اشتغالزایی به همراه خواهد داشت.