عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به دلایل وقوع سیلهای ویرانگر در بسیاری از استانهای کشور و حوزه انتخابیه خود، گفت: جنوب استان کرمان سال ۹۸ و سال جاری دچار سیلاب مخربی شد و بسیاری از زیرساختها و جادهها و امکانات روستایی و شهری در پی این سیلابها از بین رفت، چراکه طی دهههای اخیر مسیر سیلابها به دلیل ساخت و سازهای غیرمجاز بسته شده و لایروبی رودخانهها طی چند سال اخیر به درستی صورت نگرفته است.
نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبارجنوب، قلعه گنج و فاریاب در مجلس شورای اسلامی وزارتخانههای نیرو، جهادکشاورزی و سازمان محیط زیست را خطاب قرار داد و افزود: متاسفانه این وزارتخانهها و سازمانها در انجام وظایف خطیر خود کوتاهی کردهاند به همین دلیل شاهد وقوع این سیلهای ویرانگر هستیم.
وی با بیان اینکه کمیسیون انرژی مجلس طی جلسهای با وزیر نیرو این موضوع را پیگیری کرده است، ادامه داد: باید تصمیم و تدبیری برای روان آبهای شهری و رودخانهها گرفته شود. میتوانیم از این آبها به درستی استفاده کرده و استفاده بهینه داشته باشیم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، نبود جدیت در اجرای قانون و بیتوجهی به آبخوانداری و آبخیزداری از عوامل موثر در بروز حادثه سیل در حوزه انتخابیه خود و بسیاری از مناطق سیل زده در سراسر کشور دانست و گفت: دستگاهها باید تکالیف قانونی خود را انجام دهند و ما این مسئله را پیگیری خواهیم کرد و متاسفانه عدم آبخیزداری و لایروبی ازجمله دلایل اصلی وقوع سیل به شمار میآیند.