خیابانی گفت: با توجه به خشکسالی و کم آبی باید طرح های مطالعاتی و راهکارهای استفاده و ذخیره سازی روان آب ها توسط وزارتخانه‌ها و دستگاه های مربوطه تدوین شود.

 حسین مدرس خیابانی در خصوص شرایط حاکم در جنوب سیستان و بلوچستان در پی بارش های اخیر اظهارداشت: در پی ورود سامانه بارشی مونسون و هشدارهای هواشناسی تمام ظرفیت های اطلاع رسانی و پیشگیرانه با استفاده از ظرفیت شبکه های مجازی و رسانه‌ها انجام شد که با توجه به حجم باران های صورت گرفته طی دو روز گذشته می‌توان گفت کمترین آسیب را داشته‌ایم.

وی افزود: همچنین مشاهده و بررسی شرایط، نشان از آمادگی لجستیکی و تجهیزاتی تمام یگان های امدادرسان در مواجهه با این بارش ها دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با توجه به استقرار تیم‌های امدادی و خدمات رسان در نقاط آسیب پذیر و پشتیبانی لجستیکی و تجهیزاتی از طریق مرکز استان و ستاد مدیریت بحران استان، تاکنون تنها یکی از محورهای مواصلاتی در نقاط حادثه دیده بسته است و تعداد انگشت شماری از روستاها نیز با قطعی برق مواجه هستند.

وی گفت:با توجه به اینکه حدود یک سوم از شهرستان زاهدان دارای بافت فرسوده است اما در مواجهه با بارندگی ها در شهر زاهدان فوتی بر اثر سیل نداشتیم و متاسفانه دو نفر جان باخته بر اثر برق گرفتگی در این شهر رخ داده است.

مدرس خیابانی ادامه داد: با توجه به خشکسالی و اقلیم خشک در سیستان و بلوچستان باران های اخیر در جنوب استان جان تازه ای به استان بخشید و حجم عظیمی از این آب ها در پشت سدها جمع شده اما به جز یک سد هنوز سدها سرریز نشده‌اند.

وی تصریح کرد: در شرایط خشکسالی و کم آبی سیستان و بلوچستان و اینکه آب های ناشی از این بارندگیها شیرین هستند باید طرح های مطالعاتی مربوطه با مد نظر قرار دادن جوانب مختلف تهیه و راهکارهای استفاده و ذخیره سازی این روان آب ها توسط وزارتخانه‌های دستگاه‌های مربوطه صادر و پیگیری لازم برای تامین اعتبار مورد نیاز در سطح ملی برای اجرای طرح های بهره وری از این آب های سطحی اجرا شود.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار