سید علی احمد زاده در نخستین نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد در گفت: نهضت سوادآموزی اهمیت والایی دارد که باید در دورانی که به علم و ترقی و پیشرفت شهره دارد سیاست گذاری ها در استان به سمت ریشه کنی بی سوادی در جامعه پایه ریزی شود.
او می گوید: طبق آخرین سرشماری آمار باسوادی در استان از ۲۸ درصد قبل از انقلاب به ۹۵ درصد رسیده است.
به گفته استاندار کهگیلویه وبویراحمد، پنج درصد بی سوادی برای استان آمار بالایی است که باید با استفاده از همه ظرفیت ها این ۵ درصد شناسایی و برای باسواد کردن آنان برنامه ریزی کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: طبق آخرین سرشماری سال ۹۵ تعداد ۳۴ هزار تن بی سواد در استان داریم که باید برای ریشه کنی بی سوادی همه دستگاه ها آموزش و پرورش را در شناسایی و جذب بی سوادان همکاری نمایند.
حسنعلی عزت خواه می گوید: جامعه هدف نهضت سواد آموزی سنین ۱۰تا ۴۹ سال است که بیشترین آمار باسوادی مربوط به شهرستان گچساران و کمترین مربوط به کهگیلویه است.
به گفته معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان، کهگیلویه و بویراحمد در زمینه آموزش های سوادآموزی جز ۸ استان برتر است که استاندار به عنوان رئیس شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی در این زمینه حمایت های خوبی داشته که از طرف وزارت آموزش و پرورش مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
حمزه باقری می گوید: برای شتاب بخشی به فعالیت های نهضت سوادآموزی نیازمند همکاری استانداری و آموزش و پرورش هستیم.
او خواستار همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه ترویج جهاد کشاورزی و صدا و سیما جهت شناسایی و جذب بی سوادان شد.