محمدشریف زارعی صبح امروز در جلسه هماهنگی طرح اطلاعات زمین مرجع ملی کد پستی GNAF شهرستان کاشان اظهار داشت: به حداقل رساندن بروکراسی اداری و کاهش هزینههای عمومی مردم در خدمات گرفتن از دستگاهها از مزیتهای اجرای این طرح است.
او ضمن اشاره به محاسن اجرای این طرح در شهرستان کاشان افزود: اجرای طرح GNAF مقرون به صرفه و بسیار مطلوب است و دولت خواهان استفاده از این ظرفیت برای ایجاد زیرساختهای شهر هوشمند خواهد بود.
فرماندار شهرستان کاشان ابراز داشت: اجرای طرح GNAF در راستای شفافسازی خدمترسانی به شهروندان میتواند مردم را از سردرگمی نجات داده و بدون آن که واسطهای وجود داشته باشد به محل مورد نظر مراجعه و خدمات دریافت کنند.
او گفت: اجرای کامل این موضوع میتواند بر مباحثی همچون ترافیک، مدیریت بحران، پدافند غیرعامل، آلودگی هوا و زمینههای دیگر تاثیر بسزایی داشته باشد و از این رو اجرای این طرح در شهرستان کاشان میتواند مفید باشد.
زارعی بارگذاری دادهها و اطلاعات دستگاه بر این بستر را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: بارگذاری اطلاعات دستگاههای مختلف بر بستر این سامانه میتواند در حوزههای مختلف امنیتی، اجتماعی، مدیریت بحران، اقتصادی و حتی فرهنگی مزیتهای بزرگی را ایجاد کند.
او در ادامه ضمن اعلام آمادگی برای انتخاب شهرستان کاشان به عنوان پایلوت اجرای این طرح در استان اصفهان بیان کرد: کاشان میتواند به عنوان نخستین شهر آغاز کننده این طرح و نخستین گام در راه هوشمندسازی این شهرستان باشد.
طرح GNAF امکان بررسی و صحتسنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را در کشور مقدور میسازد. همچنین به واسطه ایجاد و راهاندازی پایگاه ملی GNAF امکان تعیین موقعیت دقیق نشانیهای فیزیکی حاصل خواهد شد.
پایگاه GNAF دارای مزایای بسیاری از جمله افزایش کارایی، افزایش دقت و دادههای قابل اطمینان است. مفهوم فایل نشانی ملی مکان مرجع شده GNAF از اواسط تا اواخر دهه ۱۹۹۰ توسط شرکت PSMA استرالیا و برخی دیگر از سازمانها در این کشور مطرح شده و توسعه یافته است.
هر نشانی که در GNAF ایجاد شده بین چند نشانی همسان در برابر مجموعه داده مکانی مربوطه مقایسه میشود تا بدین ترتیب یک قطعه ملکی، معابر و یا موقعیت مکانی آن نقطه و وجود یا عدم وجود صحت سنجی و راست آزمایی گردد و همچنین کیفیت نشانی آن سنجیده میشود.