علی اصغر اخوت، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ۲۱۱ سخنران در این کنگره، ۱۴ پنل، ۱۳ کارگاه، ۷۴ ساعت سخنرانی در حوزههای ام اس، تشنج، پزشکی خواب و ... خواهیم داشت تا جدیدترین دستاوردهای علمی مورد بحث قرار گیرند.
او گفت: در این کنگره تاثیر ویروس کرونا بر اعصاب افراد بیش از ۱۰۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده و با داوریها ۱۱ مقاله به صورت شفاهی پرزنت میشوند و ۵۵ مقاله به صورت پوستر ارزیابی خواهند شد و مابقی سخنران هستند.
اخوت گفت: سرعت پیشرفت علم در حوزه نورولوژی بسیار بالا است؛ بنابراین هدف برگزاری کنگره به روز رسانی دانش نورولوژی کشور خواهد بود.
او گفت: دستورالعملهای درمانی و تشخیصی بیماران که بر اساس امکانات بومی سازی میشوند، در این کنگره برای اولین بار در حیطه بیماریهای مغز و اعصاب مورد بحث قرار خواهند گرفت.
اخوت گفت: سردرد شایعترین بیماریهای مغز و اعصاب است و ۲۰ درصد بانوان کشور میگرن دارند. ۸ میلیون نفز از جمعیت کشور دچار سندرم خواب بیقرار هستند؛ یعنی اختلالاتی در زمان خواب دارند.
متخصص بیماریهای مغز و اعصاب گفت: ۴ تا ۷ مرداد نهمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.
اخوت گفت: از افراد تقاضا دارم که واکسیناسیون را کامل کنند تا شرایط شیوع بیماری کرونا در کشور هرچه سریعتر بهبود یابد.