محمدی شاهرخی در خصوص مرگ یک نفر بر اثر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو گفت: یک دامپزشک بر اثر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو، روز سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۲۳ به بیمارستان مراجعه و در بیمارستان بستری شد.
او میگوید: متاسفانه این فرد بعد از چند ساعت، روز چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۱ جان خود را از دست داد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: طی مرگ یک مورد قطعی بیماری تب کریمه کنگو، آخرین وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان مورد بررسی قرار گرفت.
او می گوید: تب کریمه کنگو یا همان تب خونریزی دهنده یک بیماری ویروسی است که در اثر تماس با گوشت و یا حیوان آلوده و گزش نوعی کنه منتقل میشود و بین انسان و حیوان مشترک است که با فرا رسیدن فصل گرما شیوع پیدا میکند.
محمدی شاهرخی میگوید: مردم در صورت مشاهده علائم بیماری در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند.
به گفته او شهروندان لازم است به منظور حفظ ایمنی و سلامت خود برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، گوشت خام خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و در نهایت پس از گذشت زمان لازم، گوشت را با دستکش قطعهبندی و آماده مصرف کنند.
به گفته سرپرست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان برخی از علائم این بیماری، طبق گزارشهای ثبت شده، شامل: سردرد، تب بالا، کمردرد شدید، درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی است.