آمنه زینلی گفت: ۱۸ تیم ثابت و سیار نظارتی، متشکل از: ۱۱ دامپزشک، ۱۹ بازرس بهداشت گوشت و ۱۱ نماینده ولی فقیه در روز عید قربان، وظیفه کنترل و بازرسی بهداشتی دامها را در مکانهای مجاز عرضه دام زنده در شهرستان کرمان برعهده دارند.
به گفته او ذبح دام در روز عید قربان امسال تنها در کشتارگاههای دام شهرستان کرمان و بخشهای تابعه انجام شده و بازرسان بهداشتی و ناظران ذبح شرعی در روز عید قربان از ساعت ۶ تا ۱۴ در این محلها مستقر و آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان میگوید: خریداران دامهای قربانی نیز میتوانند با مراجعه به تیمهای مستقر در میدانهای عرضه دام و کشتارگاهها از سلامت دام خریداری شده اطمینان حاصل کنند.
به گفته او شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور دیده شده است؛ بنابراین از شهروندان درخواست میکنیم تا برای حفظ بهداشت عمومی و جلوگیری از آلودگیهای زیست محیطی با مراجعه به کشتارگاههای دام شهرستان، نسبت به ذبح دام خود اقدام کرده و از هر گونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه به شدت خودداری کنند.
زینلی گفت: به مردم توصیه میکنیم، گوشت تازه دامهای نذری را قبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه) نگهداری و هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کنند.