مصطفی کنار کوهی گفت: این گروهها متشکل از ۴۵ نفر دامپزشک، ۱۰۸ نفر کارشناس بازرس بهداشت گوشت و ۴۵ نفرناظر ذبح شرعی وظیفه کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دامها در روز عید قربان را در استان خوزستان برعهده دارند.
به گفته او ذبح دام در روز عید قربان امسال در محلهای از پیش تعیین شده و کشتارگاههای دام استان انجام میشود و ناظران ذبح شرعی برای بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی در روز عید قربان از ساعت ۷ صبح تا ۱۳ در این محلها مستقر و آماده خدمت رسانی به مردم استان هستند.
مدیر کل دامپزشکی خوزستان می گوید: در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک خطرناک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت، نیاز است مردم از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه به شدت خودداری کرده و ذبح دامها در کشتارگاهها و زیر نظر بازرسان شرعی و بهداشتی این اداره کل انجام شود.
کنار کوهی گفت: بر اساس هماهنگیهای به عمل آمده تمامی کشتارگاههای دام در شهرستانهای استان خوزستان در روز عید قربان از ساعت ۷ صبح تا ۱۳ فعال و آماده ذبح دامهای قربانی خیرین به صورت رایگان هستند.
به گفته او محل استقرار گروههای ثابت ناظر بهداشتی و شرعی را در کشتارگاهها و میادین دام و ادارات دامپزشکی شهرستانها عنوان کرد.
کنار کوهی به شهروندان توصیه کرد با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزیدهنده کریمه کنگو (CCHF) نیاز است، قبل از مصرف، گوشت دامهای قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی گراد نگهداری کنند.
محل ذبح دامها در شهر اهواز انجمن خیریه ۱۴ معصوم، کمیته امداد امام خمینی (ره)، خیریه دارالصدیقه شهیده (کوی مندلی)
۴- دروازه، بلوار جمهوری (نخلستان)، کوی ۲۲ بهمن، کوی آل صافی، ورودی بهشت آباد و کشتارگاه دام اهواز است.