دکتر عباسی گفت: ۲۱ نفر از اول خرداد امسال تا ۱۷ تیرماه بر اثر غرق شدگی در دریای مازندران جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۲ درصد کاهش یافته است.
او میگوید: ۸۱ درصد از غرق شدگان غیر بومی هستند و از کل موارد غرقشدگی در این مدت ۲۰ نفر مرد و یک نفر زن هستند.
به گفته عباسی بر اساس این گزارش در این مدت شهرستانهای محمود آباد با ۶، عباس آباد با ۴ بیشترین موارد مرگ ناشی از غرق شدگی را داشتند.
او میگوید:این در حالی است که شهرستانهای ساری، جویبار و بهشهر گزارشی از مرگ بر اثر غرق شدگی در آن به ثبت نرسید.
به گفته عباسی بررسیها نشان میدهد بیشتر غرق شدگان در سنین ۲۱ تا ۳۰ سال ۱۲ نفر هستند و کمترین آن بالای ۶۰ سال یا یک مورد غرقی گزارش شده است.
عباسی در خصوص کاهش ۳۲ درصدی آمار غرق شدگان، گفت::بدون شک اطلاع رسانی و پیگیریهای به موقع اصحاب رسانه اعم از صداو سیما، خبرگزاریها و رسانه مجازی و حساسیت و حضور فعال و ارایه راهکارهای مناسب مسئولین استانی، استانداری، فرمانداری، شهرداری و. در کاهش این آمار مثمر ثمربود.
سازمان پزشکی قانونی کشور با تأکید بر این موضوع که مرگ ناشی از غرق شدگی عمدتاً به دنبال شنا در مناطق غیر مجاز و ایمن سازی نشده اتفاق میافتد از هموطنان و مسافران میخواهد تنها از مناطق مجاز و تحت مراقبت برای شنا کردن استفاده کنند و به رعایت نکات ایمنی توجه داشته باشند.
مازندران ۴۷۳ کیلومتر اراضی ساحلی دارد که با دستور رییس جمهور مبنی بر آزادسازی سواحل ۴۲۰ کیلومتر آن آزاد شده است و با اجرای این طرح هیات نجات غریق استان اعلام کرد حداقل به ۱۲۰۰ ناجی غریق در سواحل مازندران برای ایمنی مسافرانی که برای شنا به دریا میروند نیاز دارد که به گفته مسئولان این تعداد تامین شده است.