محمود ترخاصی گفت: دو اکیپ ثابت و سیار متشکل از کارشناسان دامپزشکی به همراه ناظر ذبح شرعی و پرسنل شهرداری در محل کشتارگاه دام آماده ارائه خدمات بهداشتی میباشند، و بازرسی قبل از کشتار، نظارت بهداشتی بر ذبح و لاشههای استحصالی صورت میپذیرد.
او گفت: گوشت قرمز تازه، باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی (۰ تا ۴ درجه) نگهداری و سپس مصرف گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی خوشاب گفت: کشتار غیر مجاز دام در معابر و اماکن عمومی بعلت ایجاد آلودگیهای زیست محیطی، عدم نظارت بهداشتی بر لاشههای استحصالی و در راستای پیشگیری از بروز بیماریهای مهلکی، چون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب میشود و ممنوع است.
ترخاصی گفت: رئیس دادگستری خوشاب دستورات لازم جهت برخورد با متخلفین و تهدید کنندگان امنیت غذایی در خوشاب را صادر کرد.
او گفت: توصیه میشود نیکوکاران کار نیک و پسندیده خود را با رعایت ضوابط بهداشتی تکمیل نمایند.