رئیس سد و نیروگاه مهاباد گفت: شنا کردن در سد مهاباد ممنوع بوده و درصورت بروز هرگونه اتفاق شرکت آب منطقه در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد.

رحمانی گفت: متاسفانه افراد، مخازن سد‌ها را به حالت استخر مانند در نظر می‌گیرند در صورتی در لایه‌های پایینی نیز مکش وجود دارد و با توجه به اینکه سد مهاباد سدی پویا است در فصل تابستان در اکثر مواقع رها سازی آب داریم و این خطر کشش و غرق شدگی را افزایش می‌دهد.

وی گفت: نوجوانان و جوانان باتوجه به اینکه به صورت کامل با فنون شنا آشنا نیستند و یکسری افراد نارسایی‌های قلبی و عروقی دارند و گاهاً تا میانه‌های سد پیشروی می‌کنند، دچار گرفتگی عضلاتی می‌شوند و خطر غرق شدگی در این افراد دوچندان بیشتر از افراد دیگر خواهد بود.

رئیس سد و نیروگاه مهاباد گفت: امور آب در ۱۷ نقطه سد مهاباد تابلو‌های هشدار دهنده با مضمون "شنا کردن اکیدا ممنوع" نصب کرده و به دفعات متعددی در رسانه‌ها به شهروندان هشدار داده تا از شنا در سد‌ها خودداری کنند که در صورت بروز هرگونه اتفاق، شرکت آب‌منطقه هیچگونه مسئولیتی را قبول نمی‌کند.

رحمانی گفت: باتوجه به اینکه سد مهاباد فاصله بسیار کمی با مناطق مسکونی شهر و روستا‌های اطراف دارد، پیشگیری از ورود افراد به داخل سد دشوار است؛ پس ابتدا انتظار می‌رود که شهروندان در سواحل و کناره‌های سد که عمق آن متغیر نیست اقدام به آب‌تنی کنند و از پیشروی به محدوده‌های عمیق خودداری کنند.

وی گفت: استقرار اکیپ غریق نجات هلال‌احمر همچون سال‌های گذشته می‌تواند تا ۸۰ درصد غرق شدگی در سد مهاباد را کاهش دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.