عبدالرسول جوکار گفت: محصولات صادراتی شامل کدو ساکاتا، کلم سفید، پیاز و ذرت است که عمدتاً به کشور روسیه صادر میشود.
او با توجه به اینکه محصولات صادراتی باید از کیفیت مناسب برخوردار بوده و فاقد باقیمانده سموم باشد به نظارت مستمر کارشناسان فنی مدیریت جهادکشاورزی و بخش خصوصی بر مراحل مختلف تولید اشاره کرد و میزان نیترات موجود در محصولات تولیدی در مزارع منتخب را که تحت نظارت و شناسنامه قابل رصد هستند مطابق با استانداردهای لازم دانست.
جوکار گفت: تاًمین امنیت غذایی پایدار با تولید محصول سالم و بهداشتی از اولویتهای اصلی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان است و بالغ بر ۳۰۰ تن محصول به کشورهای همجوار صادر شده و مورد استقبال قرار گرفته و این روند ادامه دارد.