عبدالرسول جوکار گفت: باتوجه به اینکه انگور شهرستان شامل ارقام زودرس، میان رس و دیررس است برداشت آن از ۲۰ خرداد ماه آغاز گردیده و تا نیمه اول آبان ماه به صورت مستمر ادامه دارد.
او گفت: ارقام یاقوتی، عسکری، رطبی و ریش بابا از عمده ارقام شهرستان بوده که ۶۰ درصد آن به رقم ریش بابا اختصاص دارد و با توجه به تولیدسالانه حدود ۱۶۰ هزار تن انگور در شهرستان و به دلیل خسارات ناشی از سرمازدگی در سال جاری تولید این محصول به حدود یک سوم کاهش خواهد یافت.
به گفته جوکار انگور محصول اصلی شهرستان بوده و بیش از ۲۵۰۰ خانوار به صورت مستقیم در حوزه تولید انگور مشغول اند.
این مقام مسئول گفت: ۸۰ درصد محصول شهرستان به صورت تازه خوری و ۲۰ درصد آن فرآوری و به مویز، سرکه و شیره انگور تبدیل میشود. این محصول علاوه بر تأمین نیاز استان به استانهای سراسر کشور عرضه و به بخشی از آن به کشورهای حوزه خلیج فارس و پاکستان صادر میشود.
اجرای طرحهای صنایع تبدیلی و فرآوری انگور و احداث سردخانههای نگهداری محصول و طرحهای تجاری سازی و اصلاح ارقام انگور در شهرستان در راستای تولید پایدار و ایجاد ارزش افزوده در محصولات تولیدی را از اقدامات شهرستان برشمرد.