رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : ظرفیت تولید بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال است.

شهریار قاسمی گفت : در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان برای تأسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

به گفته رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان کرمانشاه فعال است، از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه در حال فعالیت هستند.

شهرستان‌های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحد‌های پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.