رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ۱۸ منطقه محروم در شیراز شناسایی شده است که در همین راستا با تعیین ۱۸ مرکز درمانی، اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی ماهانه یک مرتبه در این مراکز به مردم خدمات درمانی ارائه می‌دهند.

در نشست هم اندیشی محرومیت زدایی بسیج جامعه پزشکی استان فارس که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاونان، مدیران دانشگاه و رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس برگزار شد، پیرامون راهکار‌های تقویت روند خدمات رسانی به مناطق محروم و حاشیه شهر شیراز هم اندیشی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نخستین نشست هم اندیشی محرومیت زدایی بسیج جامعه پزشکی فارس با اشاره به نقش مثبت و تاثیرگذار بسیج و نیرو‌های جهادی در مواقع بحران و خدمات رسانی در کنار کادر درمان و حوزه سلامت، از تلاش آنان قدردانی کرد.

دکتر سید وحید حسینی عنوان بسیجی را برای خدمتگزاران مجموعه سلامت استان یک افتخار خواند و گفت: بسیجی بودن باید در تمامی وجوهات و صفات یک فرد اعم از گفتار و رفتار، نمود داشته باشد.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس حرکت بسیجی گونه و حضور همه جانبه نیرو‌های بسیجی در عرصه‌های خدمت را راهکاری موثر در رفع تنگنا‌های مالی موجود در زمینه توسعه خدمت رسانی دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن قدردانی از مشارکت متخصصان، پزشکان، مدیران و کارکنان بسیجی شاغل در دانشگاه به پاس مشارکت در خدمات رسانی به محرومان و مناطق حاشیه نشین گفت: برنامه ریزی در راستای ارائه خدمات با کیفیت در سطح یک و سطح دو ارائه خدمت، باید در مناطق کم برخوردار نهادینه شود.

حمایت بسیج جامعه پزشکی استان فارس از مناطق کم برخوردار، اشتغال زایی و طرح‌های دانش بنیان

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس نیز در این نشست ضمن قدردانی از حمایت‌های بسیجی گونه رییس دانشگاه و مجموعه سلامت فارس از توسعه خدمات سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، گزارشی از عملکرد این سازمان در ارائه خدمت به مناطق محروم کلان شهر شیراز پرداخت.

سرهنگ حسین صمصام گفت: یکی از فعالیت‌های سازمان بسیج جامعه پزشکی، حمایت و کمک به اشتغال زایی طرح‌های دانش بنیان با ارائه خدمات مالی و اهدای وام به فعالان این عرصه است.

او با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص حضور و ارائه خدمت جوانان بسیجی در مناطق محروم و نقش تاثیرگذار آنان در خدمت به مردم این مناطق، گفت: از مزایای فردی و اجتماعی این خدمت رسانی‌ها برای جوانان، خودسازی فردی و آشنایی مستقیم کادر درمان با چالش‌ها و مسایل مردم جامعه است.

سرهنگ صمصام با اعلام فعالیت ۱۸ کانون بسیج جامعه پزشکی در شیراز گفت: در نشست‌های قرارگاه محرومیت زدایی استان نیز ۱۸ منطقه محروم در شیراز شناسایی شده است که در همین راستا با تعیین ۱۸ مرکز درمانی، اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی ماهانه یک مرتبه در این مراکز به مردم خدمات درمانی ارائه می‌دهند.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان فارس از ثبت همه این فعالیت‌ها در سامانه «سیب» خبر داد و گفت: در این بازدید‌ها مددجویان و افرادی که نیازمند خدمات تخصصی بیشتر هستند، به بیمارستان‌های سطح شهر معرفی می‌شوند.

این نشست با اعطای حکم تمدید مسئولیت دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل به عنوان مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه از سوی سرتیپ پاسدار «یدالله بوعلی» فرمانده سپاه فجر استان همراه بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.