معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پرداخت ۷ هزار میلیارد ریال از مطالبات کارکنان حوزه سلامت فارس خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالخالق کشاورزی گفت: با پیگیری به عمل آمده با هماهنگی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال بدهی مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی در دو روز آینده پرداخت می‌شود.

او افزود: پیگیری‌های شبانه‌روزی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت باعث تسریع در پرداخت مطالبات از سازمان بیمه تامین اجتماعی به پرداخت نقدی شد که پرداخت‌های مذکور در پایان سال باعث تسریع در پرداخت بخشی از مطالبات همکاران حوزه سلامت شد.

کشاورزی تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای هیات رییسه توجه بیشتر به امور رفاهی و پرداخت‌های پرسنلی در کنار امور زیر بنایی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از پیگیری معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت جهت پرداخت اضافه کار با فرمول جدید برای همه مشمولین قانون ارتقا و بهره‌وری خبر داد.

او اظهار امیدواری کرد تا با تقویت پیگیری‌ها و ادامه روند مناسب کنونی در پرداخت سایر مطالبات کارکنان تلاشگر حوزه سلامت، تحولی ایجاد شود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار