دانشمندان در سال‌های اخیر به لطف دارو‌هایی که برای سایر بیماری‌ها طراحی شده اند، جهش‌های بزرگی در حل ریزش مو و درمان طاسی داشته اند.

هیچ مردی منتظر روزی نیست که مو‌های خود را از دست بدهد. تقریباً از هر چهار مرد یک نفر در سن ۳۰ سالگی شروع به کچل شدن می‌کند و دو سوم آن‌ها تا ۶۰ سالگی طاس می‌شوند یا الگوی طاسی پیدا می‌کنند.

با این که ممکن است برای برخی افراد این امر اجتناب ناپذیر به تعویق بیفتد، دانشمندان ادعا کرده اند که تعدادی “داروی” پزشکی برای درمان طاسی ارائه کرده اند.
ما در این مطلب روزیاتو نشان می‌دهیم که کدام دارو‌ها برای درمان طاسی مفید هستند و به رشد مجدد مو کمک می‌کنند. علاوه بر این می‌خواهیم بدانیم دانشمندان ادعا می‌کنند چه کار‌های دیگری می‌توانید برای درمان طاسی انجام دهید:

داروی اگزما

یک نوجوان مبتلا به اگزما که مبتلا به آلوپسی بود، به لطف دارو‌های پوستی خود توانست مقداری از مو‌های خود را دوباره رشد دهد.
علیرغم اینکه از دو سالگی هیچ مویی روی سرش نداشت، در عرض شش هفته پس از مصرف دوپیلوماب، مقدار قابل توجهی مو‌های قهوه‌ای روی پوست سرش رشد کرد.
لحظه‌ای که او مصرف دارو را قطع کرد، مو‌ها دوباره ریختند و به محض شروع مجدد، دوباره شروع به رشد کردند.
به نظر شما، چه «داروهای» ممکن دیگری برای درمان طاسی و ریزش مو وجود دارد؟

داروی پوکی استخوان

دارویی که برای درمان استخوان‌های شکننده طراحی شده است، با جوانه زدن سریع مو در طول آزمایشات آزمایشگاهی، اثرات شگفت انگیزی در درمان طاسی نشان داد.
دانشمندان دانشگاه منچستر دریافتند که داروی WAY-۳۱۶۶۰۶ می‌تواند رشد مو را در عرض دو روز افزایش دهد.
داروی WAY-۳۱۶۶۰۶ دارویی است که در ابتدا برای کمک به درمان پوکی استخوان ساخته شد. این بیماری استخوان‌ها را ضعیف و شکننده‌تر کرده و احتمال شکستن آن‌ها را افزایش می‌دهد.
آزمایشات آزمایشگاهی نشان داد که هنگام استفاده از این دارو، رشد موی انسان طی دو روز افزایش قابل توجهی داشته است.
دانشمندان از طریق تحقیقات دریافتند که این دارو مانند داروی سرطانی به نام سیکلوسپورین A یا CsA رشد پروتئینی را هدف قرار می‌دهد؛ دارویی که برای سرکوب رد پیوند و ایجاد رشد سریع مو استفاده شده است.

روغن چوب صندل

باز هم، کارمندان دانشگاه منچستر دریافتند که ممکن است درمان طاسی با استعمال روغن چوب صندل روی پوست سر حقیقی شود.
این عطر که معمولا در عطر‌ها و صابون‌ها یافت می‌شود، مرگ سلول‌های مو را کاهش می‌دهد و رشد مو را تنها در شش روز تحریک می‌کند.
هنگامی که آن‌ها رایحه مصنوعی را روی بافت پوست سر اعمال کردند، دانشمندان دریافتند که هم می‌توانند رشد مو را افزایش دهند و هم مرگ سلولی را تا حدی کاهش دهند که بتوانند “اثرات عملکردی قابل توجه و مرتبط بالینی رشد مو” را ایجاد کنند.
حس بویایی زمانی ایجاد می‌شود که سلول‌های ویژه در بینی ما مولکول‌های “بو” را تشخیص می‌دهند –، اما این مطالعه نشان می‌دهد که شاید بو فقط به مجرای بینی ما محدود نمی‌شود.

راهکار‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو

سیگار کشیدن را ترک کنید

سیگار تقریباً همه چیز در بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و مشخص شده است که باعث ریزش مو نیز می‌شود.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۷ روی مردان تایوانی نشان داد افرادی که سیگار می‌کشیدند نرخ ریزش موی بیشتری داشتند.
دانشمندان حدس می‌زنند که سموم موجود در سیگار به فولیکول مو و توانایی آن برای حفظ مو‌های ضخیم و شاداب آسیب می‌رساند.
یکی دیگر از دلایلی که سیگار ممکن است باعث ریزش مو شود این است که می‌تواند باعث محدود شدن جریان خون شود.
اگر جریان خون محدود به پوست سر باشد، مو‌ها مواد مغذی کمتری نسبت به نیاز خود دریافت می‌کنند و ممکن است نازک شوند.

مصرف مشروبات الکلی را کاهش دهید

هر چه بیشتر مشروبات الکلی بنوشید، احتمال از دست دادن موهایتان بیشتر می‌شود.
الکل یک ادرارآور است، به این معنی که نیاز ما به ادرار را افزایش می‌دهد و بدن را با سرعت بسیار سریع کم آب می‌کند.
بی آبی بدن منجر به خشکی و خارش پوست سر می‌شود و می‌تواند پیش زمینه‌ای برای ریزش مو باشد؛ و هنگامی که مشروبات الکلی می‌نوشید، می‌توانید سطح طبیعی هورمون‌ها را در بدن خود مختل کنید.
الکل می‌تواند تولید هورمون جنسی زنانه استروژن را در زنان و مردان افزایش دهد.
استروژن نسخه زنانه تستوسترون است و هورمونی است که به رشد خصوصیات جنسی زنانه کمک می‌کند. مطالعات نشان داده اند که مصرف الکل با افزایش سطح استروژن مرتبط است، به این معنی که افزایش این هورمون زنانه در بدن می‌تواند باعث بی مویی شود.
مشخص شده است که سطوح استروژن بالاتر در بدن مرد می‌تواند باعث ضعیف شدن فولیکول‌ها و ریزش مو شود. خانم‌ها زمانی که سطح هورمون‌شان بالاتر از حد معمول است، معمولاً ریزش مو را تجربه می‌کنند. این به طور معمول در طول بارداری اتفاق می‌افتد.

منبع : روزیاتو

برچسب ها: اگزما ، استخوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.