در سال ۲۰۲۰، گوگل رکورد ۲ میلیون وب سایت فیشینگ را ثبت کرد. این عدد افزایش تقریباً ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل داشته است. این شرکت اظهار داشت که به طور متوسط هر هفته ۴۶۰۰۰ وب سایت فیشینگ جدید را شناسایی کرده است.
در کنار دیگر خطرات دنیای وب، در سالهای اخیر فیشینگ یک مشکل بزرگ در امنیت سایبری بوده است. بهترین راه برای محافظت از خود در برابر ویروسها و بدافزارها این است که از سایتهای مشکوک دوری کنید و به ایمیل های ناشناس پاسخ ندهید. اما با این حال، با وجود گسترش چنین کلاهبرداریهایی، حفظ امنیت کامل در اینترنت دشوار است. اگر چندین عضو خانواده از رایانه شما استفاده میکنند و به خصوص اگر افراد از اینترنت، زیاد استفاده میکنند باید مراقب بود ونکات امنیتی را رعایت کرد.
یکی از بهترین راهها برای محافظت از خود و رایانه تان، نصب نرمافزار آنتیویروس است که نه تنها از شما در برابر ویروسهای رایانهای، بلکه در برابر تلاشهای فیشینگ، بدافزارها، ردیابها، ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و هرزنامهها نیز دفاع میکند.
طبق روال هر سال قصد داریم در این گزارش به معرفی بهترین آنتی ویروسهای سال ۲۰۲۲ بپردازیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.
آنتی ویروس مک آفی یکی از برترین برنامههای ضدویروس است که اشتراک آن از ۳۵ دلار در سال شروع میشود و ضمانت برگشت ۳۰ روزه پول دارد. این آنتیویروس تا ۱۰ دستگاه را محافظت میکند و برای ویندوز و macOS موجود است. همچنین قابلیت اختیاری حفاظت از سرقت هویت و ویژگیهای بسیاری دارد.
آنتی ویروس نورتون نیز یکی دیگر از قدیمیهای این حوزه است و هزینه آن از ۲۰ دلار در سال شروع میشود. این برنامه ضد ویروس از حداکثر ۱۰ دستگاه محافظت میکند و برای ویندوز و macOS موجود است و ویژگیهای بسیاری دارد.
هزینه اشتراک آنتی ویروس کسپراسکی از ۳۰ دلار در سال شروع میشود و باید برای تعداد دستگاههای مورد نیاز خود، هزینه متغیری پرداخت کنید. این آنتی ویروس دارای قابلیت محافظت در برابر فیشینگ بوده و برای ویندوز، macOS و همچنین گوشیهای هوشمند نیز موجود است. از دیگر ویژگیهای این محصول میتوان به کنترلهای والدین و گزینههای مسدودکننده محتوا اشاره کرد.
آنتی ویروس ترند میکرو با اشتراک پایه سالیانه ۶۰ دلار در دسترس است و تا ۱۰ دستگاه را نیز پوشش میدهد. این نرم افزار امنیتی برای ویندوز، MacOS، iOS، کروم بوک و ... موجود است. همچنین این آنتی ویروس دارای ویژگیهایی از جمله ابزار مدیریت رمز عبور، امنیت موبایل و... است.
آنتی ویروس بیت دیفندر دارای نسخه رایگان است و هزینه نسخه پریمیوم آن از ۳۰ دلار در سال شروع میشود. همچنین شایان ذکر است که این ضد ویروس برای ویندوز و macOS موجود است. این برنامه نیز ویژگیهای زیادی دارد که یکی از آنها حالت صرفه جویی در باتری برای لپ تاپها است.
هزینه اشتراک آنتی ویروس سوفوس از ۶۰ دلار در سال شروع میشود، اما برای آزمایش، به صورت رایگان در دسترس است. این نرم افزار نیز تا ۱۰ دستگاه را پوشش میدهد و برای سیستم عاملهای ویندوز و macOS موجود است. محافظت در برابر فیشینگ در تمام محصولات این مجموعه موجود است و از رمز عبور و وب کم نیز حفاظت میکند.
آنتی ویروس آوست دارای نسخه رایگان است، اما نسخه پریمیوم هم دارد که قیمت آن از ۷۰ دلار (با ضمانت برگشت ۳۰ روزه پول) شروع میشود. این نرم افزار امنیتی برای ویندوز و macOS موجود است و دارای قابلیت حفاظت از وای فای، مقابله با باج افزار و ... را دارد.
قیمت آنتی ویروس Vipre از ۱۵ دلار در سال شروع میشود و با ضمانت برگشت ۳۰ روزه پول، برای ویندوز و macOS موجود است. شناسایی و حذف بدافزارها، نرم افزارهای جاسوسی و باج افزارها به همراه ویژگیهای حفاظتی پیشرفته در این نرم افزار، در دسترس است.
بیشتر بخوانید
گزارش از سید حسین موسوی
ایرانی ها را هم معرفی کنید .
شرکتهای بزرگ اجازه ورود شرکنهای جدید را نمی دهند .