عبدالرسول جوکار گفت: مراحل مختلف تولید این محصول در شهرستان به صورت کاملا مکانیزه بوده و پیش بینی میشود بالغ بر ۳۰۰ هزار تن علوفه تولید و برداشت شود.
او گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی شهرستان و به منظور کاهش خسارت ناشی از سرما زدگی محصول، ارقام ماکزیما، ال جی، سیمون و ۷۰۴ و ... استفاده میشود که از نیمه اردیبهشت کشت آغاز و تا پایان تیر ادامه دارد.
این مقام مسئول گفت: شهرستان قطب دامداری است و شرایط مناسب جهت تولید محصولات زراعی و دامی، بر لزوم خودکفایی و اهمیت تولید علوفه در شهرستان تاکید و افزود: با تولید نباتات علوفهای در شهرستان از جمله یونجه و ذرت علوفهای میتوان نیاز علوفه دامداریهای موجود در شهرستان، و بخشی از نیازاستان را نیز تاًمین کرد.