با امضای تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت آموزش‌وپرورش و شرکت بیمه دانا، قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان از روش «صندوقی» به «بیمه گری» تغییر یافت که متولی آن شرکت بیمه دانا خواهد بود.

در راستای منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به معیشت و سلامت فرهنگیان و دغدغه و تلاش‌های وزیر آموزش‌وپرورش در این زمینه و همچنین باهدف افزایش تعهدات و توسعه پوشش بیمه‌ای فرهنگیان، آئین مبادله تفاهم‌نامه امور بیمه‌ای وزارت آموزش‌وپرورش با شرکت بیمه دانا با حضور سعید عسکری، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش و رضا جعفری، مدیرعامل شرکت بیمه دانا برگزار و به امضای طرفین رسید.

در این آئین سعید عسکری گفت: پیش‌ازاین، روش بیمه تکمیلی فرهنگیان به‌صورت صندوقی بود که مورد رضایت همکاران فرهنگی نبود، لذا با سازوکاری جدید، تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت بیمه دانا برای تغییر از روش «صندوقی» به «بیمه گری» امضا کردیم.

وی گفت: افزایش تعهدات بیمه‌ای از اهداف این تفاهم‌نامه است. بخشی از حق بیمه تکمیلی از سوی دولت و بخش دیگر توسط بیمه‌گر پرداخت خواهد شد. همچنین خدمات عینک و خدمات دندانپزشکی ازجمله مواردی است که در این تفاهم‌نامه آمده است.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع، تلاش‌های بسیاری برای جایگزینی بیمه جدید صورت گرفته و این قرارداد از اول تیرماه اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت بیمه دانا گفت: امیدواریم در چارچوب این قرارداد از اول تیرماه بتوانیم خدمات اثربخشی را به فرهنگیان ارائه دهیم. در اغلب کشور‌های جهان از روش بیمه صندوقی کمتر استفاده می‌شود و تجربه سال‌های اخیر نشان می‌دهد این روش، رضایت فرهنگیان را جلب نکرده است.

جعفری گفت: ۹۰ شعبه شرکت بیمه دانا در سراسر کشور آماده ارائه خدمات بیمه‌ای به فرهنگیان هستند، به استناد این تفاهم‌نامه و با اصرار وزارت آموزش‌وپرورش پرداخت هزینه‌ها در بسیاری از موارد بیمه‌ای را بدون سقف پذیرش کردیم.

وی گفت: فرانشیز ۱۵ درصدی در این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است، بر اساس این تفاهم‌نامه، بیمه‌نامه شخص ثالث و بدنه اتومبیل با لحاظ شرایط مناسبی از سوی بیمه دانا به فرهنگیان ارائه خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.