آزاد محمدی گفت: از مجموع این تعداد افراد بیمه شده، ۲ هزار و ۵۰۰ نفر را بانوان تشکیل میدهند که ۳۰۰ نفر آنها مشمول حقوق شدهاند که شامل ۴۰ نفر بازنشسته، ۲۰۵ نفر فوتی و ۵۵ نفر از کارافتاده هستند.
او می گوید: زنان و مردان با داشتن حداقل ۱۸ سال و حداکثر ۵۰ سال سن و در صورت عضویت در گروههایی مانند روستاییان، عشایر، کشاورزان، رانندگان حمل بار و مسافران بین شهری، ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، زنبورداران، بافندگان قالی، فرش، گلیم و جاجیم، کارکنان مراکز و شرکتهای وابسته به سازمان مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی و نظام پزشکی، دانشجویان، بسیجیان، کارگران فصلی و سایر گروههای جامعه هدف میتوانند تحت پوشش این بیمه باشند.
کارگزار صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر سردشت با بیان اینکه مجرد یا متاهل بودن ملاک بیمه شدن در این صندوق نیست، گفت: این صندوق همه خدمات بیمهای سایر صندوقها را انجام میدهد به غیر از درمان و بازنشستگی با حداقل ۱۵ سال، از کارافتادگی دائم ناشی از کار و غیرکار با حداقل یک سال سابقه، مزایای فوت برای بازماندگان بیمه شده و نقل و انتقال سابقه با سازمان تامین اجتماعی از مزیتهای این بیمه است.
محمدی گفت: هزینه بیمه به میزان ۳۰ درصد توسط بیمه شده باید پرداخت شود و بیش از ۲ برابر حق بیمه، در واقع ۷۰ درصد آن را دولت تامین و پرداخت میکند.
او با بیان اینکه این بیمه در جامعه مغفول مانده و دیده نشده است و رسانهها باید آن را به جامعه هدف معرفی کنند، می گوید: امسال با توجه به نامگذاری شعار سال، مسوولیت ویژهای بر عهده ما گذاشته شده است و باید اطلاعرسانی لازم به دهکهای مختلف جامعه این خدمالت ارایه شود.