احمدرضا رییسزاده گفت: مساحت باغهای استان اصفهان ۸۵ هزار و ۴۰۰ هکتار است که سال قبل حدود ۴۰ هزار هکتار معادل نیمی از آنها با تنش آبی روبهرو بود، اما این چالش امسال کاهش یافته است.
در سال ۱۴۰۰ وضعیت خشکسالی تا حدی پیش رفت که برای نجات درختان، آبیاری سیار در چند نوبت انجام گرفت، اما امسال با توجه به برنامهریزی برای تخصیص آب از رودخانه زایندهرود در نوبتهای مختلف، خطر نابودی باغها کاهش یافت.
او با اشاره به تداوم خشکسالی در استان و بهار کم بارش امسال میگوید: از همین رو توسعه باغ نخواهیم داشت، اما حفظ باغهای موجود استان اهمیت بالایی دارد و بطور جدی این کار را دنبال خواهد شد.
عملیات اصلاح باغ، بهبود کیفیت محصولات و اقداماتی که سبب افزایش بهرهوری و تولید میشود از دیگر برنامههایی است که در ماههای پیش رو دنبال خواهیم کرد.
به گفته رییس زاده از وسعت کل باغهای استان، ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مربوط به گلخانههاست و هفت هزار و ۸۰۰ هکتار نیز به مزارع کشت گیاهان دارویی اختصاص یافته است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: پیش بینی میشود امسال بالغ بر ۹۳۸ هزار تُن انواع محصولات باغی و گلخانهای در استان برداشت شود.
استان اصفهان دارای ۵۶۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که بدلیل کمبود منابع آبی، حدود ۲۰۰ هزار هکتار از این اراضی زیر کشت محصولات زراعی و باغی رفته است.