جمال معتمدی زاده با اشاره به رایگان شدن برق مصرفی چاههای کشاورزی و انعقاد قرارداد بین شرکت برق و کشاورزان، گفت: کشاورزان اگر در ساعات اوج بار پیک تابستان از ساعت ۱۱ تا ۱۸، حداقل به مدت پنج ساعت موتور چاههای خود را خاموش کنند، برق مصرفی آنها در مابقی ساعات شبانه روز رایگان محاسبه میشود.
او می گوید: کشاورزان و صاحبان چاههای کشاورزی برای بهرهمندی از این طرح باید تفاهم نامه همکاری با شرکت برق را تا ۱۵ خردادماه به امضا برسانند تا اسامی آنها در سامانه شرکت توانیر ثبت شود.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، حدود سه هزار مشترک برق با تعرفه کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که هزار و ۹۵۰ مشترک از این تعرفه اکنون با شرکت توزیع نیروی برق استان تفاهم نامه مدیریت مصرف را اجرایی کردهاند.
معتمدی زاده انعقاد تفاهم نامه با صنایع بزرگ استان را از دیگر اقدامات شرکت برق برای کنترل پیک بار تابستان برشمرد و می گوید: بر اساس این تفاهم نامه، صنایع استان یک ماه از فصل تابستان را به تعطیلات و تعمیرات خود اختصاص میدهند و در ساعات اوج مصرف نیز برق مصرفی خود را به حداقل میرسانند.
او گفت: مشترکان برق خانگی در صورتی که از ابتدای خرداد تا پایان شهریورماه مصرف خود را نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش دهند به ازای هر یک کیلو وات ساعت کاهش مصرف، پنج برابر تعرفه آن پاداش میگیرند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در پایان با اشاره به آمادگی کامل صنعت برق برای عبور از پیک بار تابستان، از همشهریان و مشترکان استان خواست با رعایت نکات مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف برق به عبور موفق از ایام سخت کمک کنند.
به گفته معتمدی زاده، تنظیم وسایل سرمایشی بر روی دمای آسایش (۲۵ درجه)، استفاده از سایبان برای کولرهای آبی، استفاده نکردن از وسایل برقی پرمصرف در ساعات پیک بار و استفاده از نور طبیعی در طول روز، از راهکارهای ساده مدیریت مصرف برق است که با انجام آنها به راحتی میتوان به پایداری شبکههای برق در ایام پیک بار کمک کرد.