رئیس پلیس فتای استان اصفهان گفت: درخواست پول از سوی اقوام و آشنایان در شبکه‌های اجتماعی ترفند مجرمان سایبری است، بنابراین شهروندان به هیچ عنوان لینک‌های ارسالی ناشناس و مشکوک را باز نکنند.

سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: روزانه روش‌های جدیدی برای کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی ابداع می‌شود و متاسفانه شهروندان زیادی به دلیل عدم اطلاع و دانش کافی و همچنین به دلیل بی‌دقتی در دام این کلاهبرداران گرفتار می‌شوند.

او می گوید: در این روش کلاهبرداری، مجرمان سایبری با دسترسی غیرمجاز به اطلاعات تلفن همراه به خصوص مخاطبان و پیامک‌ها و برقراری ارتباط با اقوام و آشنایان کاربر از آن‌ها می‌خواهند که مبلغی به شماره حساب اعلامی از سوی آن‌ها واریز کنند.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان معتقد است: شهروندان به پیام‌های ارسالی اعتماد کرده و مبلغ درخواستی را به شماره حساب اعلامی واریز می‌کنند بدون اینکه اطلاعی از صحت و سقم این درخواست داشته باشند.

این مقام انتظامی در توصیه‌ای به مردم گفت: شهروندان به هیچ عنوان لینک‌های ارسالی ناشناس و مشکوک را باز نکنند و با توجه به دسترسی اپلیکیشن‌های اندرویدی به اطلاعات تلفن همراه از اصالت و معتبر بودن آن برنامه اطمینان حاصل کنند و صرفاٌ از منابع معتبر و مجاز دریافت و نصب کنند.

به گفته سرهنگ مرتضوی: شهروندان می‌توانند در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری لینک ثبت گزارش‌های مردمی با ما در میان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.