مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان گفت:یکی از اهداف سازمان شیلات ارتقاء سرانه مصرف آبزیان با هدف حفظ سلامت جامعه است.

محمد رضا عباسی گفت: با وجود ظرفیت های خوب و همت تولیدکنندگان برای تولید ماهی در استان اصفهان بیش از ۸۵۰۰ تن انواع ماهیان خوراکی (کپور ماهیان، خاویاری، ماهی قزل‌آلا)، بیش از ۷۳ میلیون قطعه انواع گونه‌های ماهیان زینتی، حدود ۶۵ میلیون قطعه بچه ماهی، ۵۰ میلیون تخم چشم زده ماهی قزل‌آلا و حدود ۴۰ کیلو خاویاری پرورشی در سال گذشته تولید شد.  

او می‌گوید: سرانه مصرف آبزیان در استان شامل انواع ماهی و میگو حدود ۱۱ کیلوگرم است که تقریبا کمتر از نصف متوسط مصرف جهانی است و یکی از اهداف سازمان شیلات ارتقاء سرانه مصرف آبزیان با هدف حفظ سلامت جامعه است.

عباسی گفت: در استان اصفهان علاوه بر تولیدات آبزی پروری، مراکز فرآوری و صنایع شیلاتی نیز در این چرخه فعال هستند، همچنین بیش از ۱۰ مورد بازارچه تخصصی آبزیان و مراکز عرضه زنده، انواع آبزیان جنوب و پرورشی را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار