آقای داود نجفیان گفت: امروز شهرستانهای غربی و جنوبی غربی البرز با مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند که به همین دلیل رینگ سراسری آبرسانی به این مناطق اجرایی شده است.
او گفت: ۳۱ درصد جمعیت البرز در این مناطق استقرار دارد که تامین آب این جمعیت برای درازمدت پیش بینی شده است.
آقای نجفیان گفت: به همین دلیل از اواخر سال ۹۷ طرح مطالعاتی رینگ سراسری آبرسانی البرز آغاز شد، اما منابع مالی نداشتیم؛ با پیگیریهای مستمر وزارت نیرو را مجاب کردیم که ۵۵ میلیون متر مکعب سهمیه جدید از آب سدهای امیر کبیر کرج و طالقان به البرز اختصاص یابد.
او می گوید: با وجود این که ردیف اعتباری برای توسعه طرحهای آبرسانی نداشتیم، اما طرح مطالعات جامع آبرسانی استان به تصویب رسید که بودجه آن هفت هزار میلیارد ریال به جز طالقان برای تامین پایدارآب تاسال ۱۴۳۰ است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای البرز گفت: انتهای این طرح به شهرستان اشتهارد میرسد و بخش عمده استان از مزایای رینگ سراسری آبرسانی بهرهمند خواهند شد.
اقای نجفیان می گوید: اشتهارد به لحاظ آب فقیر است که سالهای گذشه دنبال این بودیم که از سفرههای دیگر البرز و حتی استان قزوین انتقال آب برای این شهرستان انجام شود که شرایط خاصی داشت و امکان نداشت؛ اما اولویت اول بر احداث رینگ سراسری برای این منطقه گذاشتیم.
او گفت: خط انتقال آب از سد طالقان تا اشتهارد ۶۲ کیلومتر است که شامل ۲۲ کیلومتر شبکه اضطراری در محدوده تصفیه خانه هشتگرد تا انتهای شهرستان نظرآباد و ۴۰ کیلومتر شبکه از نظرآباد تا اشتهارد میشود.
آقای نجفیان گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این خطوط انتقال آب اختصاص یافته است که تلاشها براین است تا این طرح در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد ضمن آنکه افتتاح این طرح در کاهش بهره برداری از منابع آب زیر زمینی تا ثیر گذار است.
به گفته مدیر عامل شرکت آب منطقهای البرز ساکنان شهرستان اشتهارد نیز با افتتاح این طرح از آب آَشامیدنی با کیفیت بهرهمند خواهند شدو سایر شهرستانهای غرب البرز نیز برای بلندمدت مشکل کم آبی نخواهند داشت.
شهرستانهای ساوجبلاغ، نظرآباد و اشتهارد استان البرز حدود ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارند که با تکمیل و واگذاری پروژههای مسکن مهر و طرح نهضت ملی مسکن جمعیت این مناطق به حدود یک میلیون نفر خواهد رسید.